Tribuna
Paştele, sărbătorit în avans la căminele studenţeşti ale ULBS
Liuba STARII
934 vizualizari
Paştele, sărbătorit în avans la căminele studenţeşti ale ULBS
Lumina Sărbătorilor Pascale a ajuns în căminele studenţeşti din Sibiu, cu o săptămână mai devreme. Miercuri, 17 aprilie, tinerii şi-au luat o mică pauză de la învăţat şi s-au adunat la o petrecere tematică, organizată de conducerea ULBS.

Pentru sute de tineri veniţi din diferite localităţi şi zone ale ţării căminul studenţesc devine a doua casă, iar colegii a doua familie. În curând ei se vor despărţi şi vor pleca în vacanţa de Paşti. Cu acest prilej, conducerea ULBS a venit cu o surpriză şi le-a pregătit o petrecere tematică şi o competiţie în care tinerii s-au întrecut la încondeierea ouălor.
Atmosfera Sărbătorilor Pascale s-a simţit şi în Căminul nr.7. Cu câteva ore înainte, "gospodinele" s-au adunat la bucătăria căminului, unde şi-au demonstrat talentele în încondeierea ouălor. Cele mai iscusite participante au fost răsplătite cu dulciuri.
"Suntem o familie unită şi prietenoasă. Ne-am obişnuit să sărbătorim alături de voi, dragi studenţi, toate sărbătorile familiale. Eu vă doresc 'Sărbători fericite!'. Să fiţi sănătoşi şi să aveţi o vacanţă plăcută! Cu mult drag vă aştept după vacanţă, să reveniţi în cămin cu multă energie şi dispoziţie bună", le-a spus Gheorghe Nechita, administratorul Căminului nr. 7, studenţilor, la începutul petrecerii.

"Învăţăm mult, dar şi ne distrăm"

Uniţi prin cântec, joc şi voie bună, tinerii au petrecut împreună câteva ore. De pe mesele lor nu au lipsit nici mâncărurile specifice acestei sărbători: cozonaci, prăjituri şi dulciuri au creat o ambianţă caldă, care i-a dus cu gândul la acasă pe studenţii plecaţi departe de părinţi.
"Îmi place viaţa de cămin. Niciodată nu ne plictisim. Nu am mai auzit ca în alte cămine studenţeşti să fie organizate diferite petreceri. Cred că avem noroc că suntem studenţi la Sibiu. Reuşim să învăţăm mult, dar şi să ne distrăm", a povestit Ana, o studentă în anul III, cazată în Căminul nr.7.
"Afară e frig, dar în căminul nostru tot timpul e cald, pentru că suntem prietenoşi şi ne place să petrecem cât mai mult timp împreună", a spus Meli, o altă studentă.





comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

targul de cariere

classic junior festival

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
turboclima
Licitatie publica

accentmedia