logo
FITS
Pasajul central pe sub calea ferată a fost finalizat, la Tălmaciu
Dan FRÂNCU
1177 vizualizari
Pasajul central pe sub calea ferată a fost finalizat, la Tălmaciu

De puţin timp, circulaţia autoturismelor şi pietonilor în zona trecerii pe sub calea ferată din centrul Tălmaciului se poate desfăşura în condiţii mult îmbunătăţite şi în condiţii de siguranţă sporite. În ultima perioadă, în zonă au fost efectuate lucrările la obiectivul de investiţii “Reabilitare carosabil zona Complex - Pod CF – str. St. L. Roth (Unirii), linia CF 203 Turnu Roşu – Sibiu – Copşa Mică, la km. CF 373 + 296, oraş Tălmaciu, jud. Sibiu”, finalizarea acestora asigurând legătura între strada St. L. Roth (modernizată, de asemenea, în urmă cu doar câţiva ani) şi centrul oraşului.

În zona respectivă a fost efectuat un sistem rutier (fundaţie) nou, iar partea carosabilă are o lăţime de cinci metri. Au fost efectuate o rigolă carosabilă şi un trotuar cu lăţimea de 0,75 metri (pe partea dreaptă), două ziduri de sprijin, înainte şi după culeia podului de cale ferată şi o bordură de beton armat (pe partea stângă a străzii). În zona traversării pe sub podul CF, gabaritul asigurat are o înălţime de minim 3,30 metri de la suprafaţa carosabilului până la talpa inferioară a grinzilor metalice ale podului CF.

Acest obiectiv de investiţii a avut un caracter special, deosebit de complex, iar lucrările s-au efectuat, în conformitate cu reglementările legale şi tehnice în vigoare, sub atenta supraveghere a responsabililor companiei naţionale de de căi ferate (CFR Infrastructură).

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

turboclima

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Covoare
Licitatie publica

accentmedia