Tribuna
Părintele Constantin Necula prezintă "Pastila Antirid", la "Cronica Cârcotaşilor"
Andra MARINESCU
4411 vizualizari
Părintele Constantin Necula prezintă
Preotul Constantin Necula este cunoscut, în Sibiu, pentru deschiderea şi profunzimea sa, pentru diversitatea abordărilor. Frecvent, este invitat de seamă în cadrul emisiunilor televizate, iar din această toamnă va fi prezentator al unei rubrici, la "Cronica Cârcotaşilor", de la Prima TV. Acesta va da românilor "Pastila Antirid".

"Există oameni cu har. Oameni care îşi pun tot sufletul în ceea ce fac şi care te determină să iubeşti ce iubesc ei. Părintele Necula este unul dintre ei. L-am cunoscut la Sibiu, unde este preot şi pedagog. Un om excepţional, cu o cultură extraordinară. Un om cu care poţi sta de vorbă ore în şir, fără să-ţi dai seama cum trece timpul... un om cu o capacitate extraordinară de a sintetiza şi explica cele mai complicate dogme pe limba tuturor", este descrierea pe care o fac "cârcotaşii" pe site-ul oficial al emisiunii, cu privire la preotul sibian. Când au lansat invitaţia preotului Constantin Necula - recunosc ei - nu credeau că acesta va accepta. "Poate părea ciudat un preot lângă <<Cronica Cârcotaşilor>>, sunt de acord. Dar până la urmă, încercăm să facem o pastilă antirid, ca să înţelegeţi că nimic din ceea ce lumii îi este durere nu poate să fie străin unui om al bisericii. Vom fi împreună câteva emisiuni, atât cât ne va îngădui Dumnezeu, dar sper să o facem cu destindere şi cu bucurie, pentru că, până la urmă, decât să rămânem în afara cronicii, nu e mai bine să fim cronicari împreună?", spune părintele Necula, în spotul publicitar filmat în Sibiu, în Oraşul vechi.

 






comentarii
2 comentarii

Si acesta este un excroc, ca majoritatea clericilor nostri, care nu au nici o legatura cu cele sfinte. iar acest popa este un tupeist bagacios si gaunos . Mai ca ar putea sa devina politician!
popescu
14.09.2015 11:19
Parintele pare ca se implica in activitati extra-religioase cat cuprinde. Pacat ca pare sa isi petreca timp in lovituri de imagine si in activitati de marketing pentru BIserica, in loc sa isi petreaca timpul cu reformarea de profunzime a unei institutii atat de patate in ultimele decenii.
Parinte, e bine sa ne descretim fruntile - dar daca sunteti intr-adevar un ganditor revolutionar, asa cum pare ca pretindeti, unde e critica la adresa preotilor care calca pe laturi (atat de multi), la adresa mai marilor Bisericii, a abuzurilor lor, a lipsei complete de transparenta?
Pastila anti-rid nu ajunge daca chiar vreti sa fiti altfel. Trebuie sa aveti curaj real si sa luati atitudine in problemele cu adevarat importante, nu doar sa demonstrati ca stiti sa apareti pe sticla.
Laura
14.09.2015 18:27
Din aceeasi categorie
adi eco

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA