logo
Parfum cu miros penal. Doi ialomițeni au vrut să vândă 10 parfumuri cu însemnele unor mărci de lux
Laura BUCIU
1150 vizualizari
Parfum cu miros penal. Doi ialomițeni au vrut să vândă 10 parfumuri cu însemnele unor mărci de lux
© FOTO: sprzedajemy.pl

Doi bărbați din Ialomița au fost opriți în trafic, în afara localității Agnita, iar polițiștii au găsit în mașină zece parfumuri cu însemnele unor mărci de lux. Întrebați ce fac cu ele, ialomițenii au spus că vor să le vândă.

  • „Polițiștii au oprit, luni, pentru control un autoturism în care se aflau doi bărbați domiciliați în județul Ialomița, conducătorul auto în vârstă de 35 de ani și pasagerul în vârstă de 33 de ani. În autoturism, polițiștii au depistat 10 parfumuri sigilate, purtând însemnele unor mărci de lux, despre care pasagerul a declarat că îi aparțin și că dorește să le comercializeze deși  nu deține documente de proveniență”, a spus Elena Welter, purtătorul de cuvânt al Poliției Sibiu.

Pe numele ialomițeanului s-a întocmit dosar penal de cercetare pentru săvârșirea infracțiunii de punerea în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și care îl prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate, conform Legii nr. 84 din 1998 R. Cercetările continuă la nivelul Poliției Orașului Agnita. 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

Garanta

TDC

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Licitatie publica

accentmedia