logo
Parcul Cetăţii din Sibiu va avea sistem nou de iluminat, cu tehnologie LED!
Sorana MAIER
757 vizualizari
Parcul Cetăţii din Sibiu va avea sistem nou de iluminat, cu tehnologie LED!

Primăria Sibiu intenţionează să extindă sistemul de iluminat public din Parcul Cetăţii şi să schimbe corpurile vechi cu unele cu tehnologie LED şi lumină caldă.

Consiliul Local al Sibiului va vota în şedinţa de joi proiectul de hotărâre privind indicatorii tehnico-economici ai investiţiei estimate la aproximativ 330.000 lei. Proiectul de buget pe anul 2019 cuprinde achiziţia de servicii pentru întocmirea documentaţiei tehnice în vederea extinderii iluminatului public în Parcul Cetăţii.

Lucrările vor viza montarea unei reţele de iluminat nouă în subteran, în aleile şi zonele verzi, pe o lungime de 470 ml şi plantarea a 15 stâlpi de iluminat metalici, cu înăltimea de 4 m.

Acelaşi proiect prevede şi montarea a 15 corpuri de iluminat, tehnologie LED cu puterea maximă de 40W, corpurile de iluminat şi stâlpii metalici vor fi identici cu cei existenţi în zonă, spre exemplu cu cei de pe Aleea Celebrităţilor, însă corpurile de iluminat vor fi surse LED cu temperatură de culoare cât mai scăzută posibil, respectiv lumină caldă.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

salonul auto

turboclima

saltsib

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Covoare
Licitatie publica

accentmedia