logo
Parcarea Piața Teatrului se închide parțial câteva zile pentru desfășurarea unui eveniment sportiv
Parcarea Piața Teatrului se închide parțial câteva zile pentru desfășurarea unui eveniment sportiv
© Arhiva Tribuna

În perioada 18-20 august va avea loc în Piața Teatrului un eveniment sportiv, Beach Football Challenge, organizat de ACS Grey Projects. Pentru desfășurarea acestuia organizatorii vor amenaja un teren de fotbal pe nisip și au solicitat închiderea temporară și parțială a parcării Teatrului.

Comisia de Avizare a Adunărilor Publice a aprobat închiderea porțiunii dinspre bulevardul Corneliu Coposu a acestei parcări, în intervalul miercuri, 16 august, ora 7 până luni, 21 august, ora 24.

Reprezentanţii Primăriei Sibiu menţionează că restul parcării va rămâne deschisă publicului, accesul făcându-se dinspre strada Berăriei, stradă cu sens unic. Pentru a evita supraaglomerarea, șoferii sunt rugați să se orienteze și spre alte parcări din zonă.

comentarii
1 comentarii

Dupa ce ca nu avem destule parcari , inchidem si pe cele existente si insuficiente cerintelor, mai ales in sezon, ptr.......,,Beach Football Challenge". HA !!!!! oare alt spatiu nu se putea gasi ptr asa ceva? Stadionul Municipal nu era adecvat, stadionul mic din vecinatatea Municipalului,in Sub Arini.........chiar nu erau spatii bune ptr manifestarea asta? Dar ZONA CENTRALA ESTE COOL, cu toate supararile provocate soferilor ptr gasirea unui loc de parcare, mai ales sambata si duminica.HALAL GANDIRE SI ORGANIZARE!!!!!!!!!!!!!!!!!!
o soferita
19.08.2017 13:14
Din aceeasi categorie
sevis

kogalniceanu

smeralda

marquardt

artmania

sounds

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
filarmonica
Licitatie publica

accentmedia