logo
Parcarea din Piaţa Teatrului are bariere funcționale și afișaj electronic cu locurile disponibile
Sorana MAIER
1042 vizualizari
Parcarea din Piaţa Teatrului are bariere funcționale și afișaj electronic cu locurile disponibile

Sistemul de acces în parcarea din Piața Teatrului, recent modernizată de Primăria Sibiu, a fost montat deja și este funcțional. Barierele au fost montate, iar afișajul este și el funcțional și ecranele indică numărul de locuri libere din parcare.

Parcarea aici va fi permisă contra unui tarif de 2 lei/oră, iar spațiul dispune de supraveghere video.

Sistemul din Piața Teatrului este acum în perioada detestare și va fi pus în funcțiune în scurt timp.

Procedura de parcare prevede faptul că la sfârşitul staţionării trebuie scanat tichetul de acces cu cod de bare în automatul de încasare, trebuie achitată suma afişată pe ecranul automatului şi validat tichetul.
După validare, în termen de maxim 10 minute, trebuie părăsită parcarea „Piaţa Teatrului”, trebuie scanat tichetul validat la cititorul de la barieră şi se ridică bariera. În cazul în care pierde sau deteriorează tichetul de acces cu cod de bare, conducătorul auto este obligat să achite un tichet contravenţional de 20 lei.
Sţationarea autovehiculelor şi ieşirea acestora din parcarea „Piaţa Teatrului” într-un interval de 10 minute sunt gratuite.

”Contravaloarea tarifului pentru stationarea autovehiculelor în parcarea din „Piata Teatrului” se calculează automat în funcţie de durata de staţionare, intervalul minim taxabil fiind de 1 oră, indivizibil.
Proiectul prevede şi o serie de sancţiuni pentru cei care nu respectă regulile. 
„Faptele săvârşite ca urmare a nerespectării prevederilor prezentului Regulament sau neîndeplinirea obligaţiilor stabilite prin aceasta, dacă nu au fost comise în astfel de condiţii încât, potrivit legii penale să fie considerate infracţiuni, constituie contravenţii, şi se sancţionează ca atare în conformitate cu prevederile C.G. nr. 2 / 2001, privind regimul juridic al contravenţiilor cu modificările şi completările ulterioare. Sunt prevăzute amenzi între 200 lei şi 300 lei pentru persoane fizice, respectiv de la 300 lei la 500 lei pentru persoane juridice accesul în parcarea „Piaţa Teatrului” al autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată de peste 3,5 t si a autovehiculelor cu remorca, cu exceptia celor autorizate de Primăria
Municipiului Sibiu, parcarea autovehiculelor mai mult de 24 de ore, accesul fără tichet de acces cu cod de bare sau fără a respecta regulamentul de acces (intrare/ieşire după alt autovehicul, sau intrare/iesire prin alte locuri decât pe la bariere), staţionarea autovehiculelor in parcarea Piaţa Teatrului pe două sau mai multe locuri de parcare, în spaţii neamenajate ca locuri de parcare sau pe căile de circulaţie”, prevede Regulamentul pentru această parcare, aprobat lunile trecute de Consiliul Local.

 


 

 

comentarii
1 comentarii

BRAVO!! Era fain de stiut cu cati oameni functioneaza aparatul de parcare pe fiecare schimb....lol
gica
05.12.2018 18:44
Din aceeasi categorie
sevis

salonul auto

vino

turboclima

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Covoare
Licitatie publica

accentmedia