logo
FITS
Parcare "la fix" unde nu trebuie. De câteva zile, Cu supliment
Parcare

Pomeneam zilele trecute de o anumită "parcare la fix" de pe strada Transilvaniei. Fix, fix şi ceva, vorba băieţilor din filmul cu BD, dar se pare că boala s-a luat şi s-a împrăştiat . Nu doar că maşina aceea "casă pe roţi" e fain frumos exact acolo unde o ştim ci că, în plus, alţi colegi, vizavi, se află în aceeaşi stare, să-i spunem, neregulamentară.
Dar se pare că zicătoarea aceea cu "unde merge mia, merge şi suta" încă e valabilă. De exemplu, şi pe străduţa aceea numită George Coşbuc (dreapta cum urci pe Transilvaniei) arăta ca o parcare de mall. Mai ales pe unicul trotuar al ei. Poate ne explică posesorii acestor superbe maşini cum să treacă pietonul pe acolo: le ocoleşti sau le sari? Sau facem un referendum pe tema asta?
N-or fi făcute pozele cu aparate "omologate", dar ii asigurăm pe cei care se ocupă cu siguranţa traficului prin oraş că nu-s "mânărite". Sunt pe bune, proaspete, de joi 11 octombrie anul curent.  

 


comentarii
2 comentarii

Pe strada macaralei în cartierul lazaret la giratoriu, autobuzul 14 parchează lângă semnul de cedează trecerea ! Nu ai voie să parchezi lângă semne de circulație ! Distanța de 25 m nu este respectată ! Stația de autobuz este amplasată la 25 m dar autobuzul 14 nu respectă această regulă ! În speță conducătorii acestui autobuz de traseu!
Law&order
12.10.2018 16:01
Impozitul la masini trebuie ridicat la 100 euro pe an la 1300cm³ si 200 euro la 2000cm³ si 350 euro la 3000cm³
si atunci vor fi bani si pentru parcari ....de asemenea asigurarea trebuie ridicata de asa natura sa acopere pagube materiale pina la 1 milion de Euro si pagube la persoane pana la 50.000.000 euro .... si atunci sa vedem daca se inputineaza masiniile , respectiv cine circula fara asigurare amenda de 5000 lei ...
prea multe masini in Sibiu ???
13.10.2018 15:04
Din aceeasi categorie
sevis

turboclima

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Covoare
Licitatie publica

accentmedia