Tribuna
PNL
Oricine poate fi eroul copiilor din centrele de plasament din Sibiu
Laura BUCIU
2929 vizualizari
Oricine poate fi eroul copiilor din centrele de plasament din Sibiu

Oricine doreşte să aducă o speranţă copiilor din centrele de plasament din judeţul Sibiu o poate face sprijinind proiectele lor înscrise la Maratonul care va avea loc la sfârşitul lunii mai.

Directorul general Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi protecţia Copilului Sibiu, Laura Vîlsan susține patru persoane (două fiind angajate ai Direcției) care aleargă pentru proiectul „Sibiul de poveste - Festival de Integrare în comunitate a copiilor din centrele de plasament”. De asemenea, susţine un alergător din cadrul proiectului „Sibiu GOES STEAM”. De ambele proiecte vor beneficia copiii din centrele de plasament.

La Maratonul Sibiului 2017, alaturi de angajații DGASPC Sibiu, vor alega și vor susține cele două proiecte și un numar de 35 de copii din centrele de plasament Agarbiciu, Orlat, Gulliver şi Sf. Andrei Mediaş.

Sibiu Goes STEAM și Sibiul de poveste sunt două proiecte care vizează integrarea în comunitate a copiilor din sistemul de protecție.

Științescu Hub și Asociația de Poveste în colaborare cu DGASPC Sibiu își propun să realizeze ateliere nonformale și practice gratuite copiilor din sistemul de protecție socială.






comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Comunicat de presa

Comunicat de presa

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA