logo
spartan
Oreste Teodorescu are „informatii susținute” că se va lăsa cu bătaie la mitingul de sâmbătă
Oreste Teodorescu are „informatii susținute” că se va lăsa cu bătaie la mitingul de sâmbătă
© Foto: pagina Facebook Oreste Teodorescu
Oreste Teodorescu a anunţat, pe pagina sa de facebook, că ştie el, de undeva, că la contra-mitingul „Rezist” de sâmbătă de la Bucureşti, se va lăsa rău cu bătaie şi că în rândurile protestatarilor anti-PSD se vor infiltra interlopi şi jandarmi deghizaţi care vor instiga şi se vor deda la violenţe şi vandalisme. Adică se va lăsa cu un 13 iunie 1990.

În curstul zilei de marţi, 5, iunie, Oreste a postat primul mesaj-diversiune. Sună cam aşa: ”Apel către #rezist. Îi sfătuiesc pe protestarii (sic!) Mișcării #rezist să nu răspundă provocărilor venite din foarte multe și oculte direcții de a participa la vreo contramanifestație, sâmbătă pe 9 Iunie. Am informaţii susținute că interlopi eliberați din închisoare și jandarmi deghizați în protestatari, purtând însemnele și simbolurile #rezist vor comite acte de violenţă şi vandalism care să justifice interzicerea mișcărilor de protest, pașnice si cu spirit civic dezvoltat! Nu va lăsați manipulați și provocați de hidra bolșevică. Vor sa facă un carnagiu ca pe 13 Iunie 1990 cu agitatori, interlopi și jandarmi. Protestatarii #Rezist vor sa ocupe Piata Victoriei inainte de venirea PSD-istilor! „Nu va fie teama!””

Miercuri, 6 iunie, a luat-o mai pe scurt: „Nu vă lăsați manipulați și provocați de hidra bolșevică. Vor sa facă un carnagiu ca pe 13 Iunie 1990 cu agitatori, interlopi și jandarmi. Protestatarii #Rezist vor să ocupe Piaţa Victoriei înainte de venirea PSD-istilor! „Nu va fie teamă!””.

Problema este că „informaţiile susţinute” nu sunt confirmate de nimeni, o singură gazetuţă online a „rezist”-enţilor, „Aktual 24”, preluând informaţia. Dar mulţi utilizatori de facebook au, mai pe româneşte, pus botul la diversiunea lui Oreste.
O întrebare de bun simţ este dacă un interlop sau un jandarm se poate infiltra printre tradiţionalii protestatari „Rezist” fără a ieşi din start în evidenţă şi ar gebeenra bănuieli. Sau dacă Jandarmeria are interesul de a-şi aprinde singură paie în cap organizând diversiuni stângace care să le creeze probleme în primul rând lor. Da, există tradişionalii super-activişti care mai ard câte o provocare la adresa forţelor de ordine, dar orice s-ar spune, ei sunt super-cunoscuţi şi nu pot fi catalogaţi drept „interlopi”. Mai rămâne opţiunea protestatarilor să se deghizeze şi ei în altceva, şi abem un adevărat carnaval de la Rio de Dâmboviţa.
Inreresant este cum, de fiecare dată când se anunţă un protest mai populat, aşa, se găseşte câte o porta-voce din aceasta publică care totdeauna ştie din surse sigure sau are, ca Oreste „informaţii susţinute” dar nemenţionate niciodată, că vor fi probleme acolo. (D.C.)

© Foto: pagina Facebook Oreste Teodorescu

© Foto: pagina Facebook Oreste Teodorescu


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

marquardt

sounds

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Covoare
turboclima
artmania
Licitatie publica

accentmedia