Tribuna
Oraşul în care oriunde poţi găsi o maşină. Cumva
Oraşul în care oriunde poţi găsi o maşină. Cumva

Chiar dacă periodic se adună oficial, maşinile abandonate de dragii lor de proprietari sibieni-cultural europeni, uite că niciodată nu e "criză" că nu găseşti aşa ceva ba prin parcări, ba pe trotuare, ba pe oriunde. La categoria "pe oriunde" se află şi Fordul Focus din imagine, ars bine de e mai mult fier pârlit decât Ford, care tronează cu mândrie în locul numit oficial "Parcul Lira", adică locul unde se află intersecţia dintre străzile Ştefan cel Mare (care "dă" spre Broscărie) şi Henri Coandă (care se termină aici).
Epava Fordului este/era înmatriculată în Bulgaria, mai exact în oblast-ul Vidin. Acum zace în zăpadă ceva mai la nord-est, în Sibiu. Poate o va ridica cineva şi o va duce la fiare vechi. Sau facem o statuie, aşa preventivă cu menţiunea "Conduceţi responsabil", că tot e intersecţie? Nu mai e treaba noastră aici. Noi doar am tras semnalul. Sibiul rămâne însă oraşul unde oriunde poţi găsi o maşină. Mai ales unde nu te aştepţi. (D.C.)

 







comentarii
1 comentarii

In luna noiembrie 2018 au fost facute 2 sesizari la departamentul Domeniul Public al Primariei Sibiu cu privire la acest autoturism care zace in acelasi loc de mai bine de 6 luni... intai abandonat,apoi vandalizat,incendiat si in cele din urma uitat de cei responsabili cu ducerea la bun sfarsit al sesizarilor facute! Trist este ca desi este un cartier al orașului Sibiu, capitala culturală europeană etc, totusi cartierul Stefan Cel Mare 147 (Broscărie) este mai mereu uitat de autoritati....
Bogdan B
11.01.2019 00:42
Din aceeasi categorie
adi eco

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA