logo
Octombrie se încheie cu povești orientale și basme românești, pe scena Teatrului "Gong"
Andra MARINESCU
606 vizualizari
Octombrie se încheie cu povești orientale și basme românești, pe scena Teatrului
© Paul BĂILĂ
Cei mici sunt invitați să descopere frumusețea teatrului de animație printr-un program ce aduce pe scenă povești cu prinți și prințese, animale fantastice și eroi nemuritori. Agenda de evenimente continuă, de asemenea, seria atelierelor de creație pentru copii, precum și programul de spectacole în limba germană.


„Da Yang și Prințesa Da Yin” este un spectacol ce are la bază o poveste orientală despre iubire și curaj. Ca un inedit, regizoarea Eva Labadi Megyes folosește păpuși inspirate din teatrul tradițional japonez. Producția Teatrului „Gong” din Sibiu surprinde prin scenele dinamice, cu marionete bunraku, într-o tehnică de o precizie aproape mecanică. Acest spectacol este recomandat copiilor cu vârsta peste 5 ani și îi aduce pe scenă pe actorii Andrei Hansel, Jenő Major, Angela Páskuy, Adrian Prohaska și Claudia Stühler. Spectacolele în limba română vor avea loc sâmbătă, 21 octombrie, de la ora 18 și duminică, 22 octombrie, de la ora 11. Versiunea în limba germană a spectacolului va avea loc joi, 26 octombrie, de la ora 18.30.
„Sarea în bucate” este o adaptare după basmul cules de Petre Ispirescu, în regia Mihaelei Grigoraș. În producția teatrului sibian lumea fantastică se întrepătrunde cu lumea reală cu ajutorul Menestrelului, într-o aventură minunată ce vorbește despre iubire, adevăr și prietenie. Din distribuția acestui spectacol fac parte actrițele Mihaela Grigoraș și Monica Baldea. Spectacolul are o durată de 50 de minute și este recomandat copiilor cu vârsta peste trei ani, urmând să fie prezentat sâmbătă, 28 octombrie, de la ora 18, și duminică, 29 octombrie, de la ora 11.


Bilete


Accesul publicului la spectacole se face pe baza biletelor puse în vânzare la sediul teatrului (miercuri – vineri 11 – 18, sâmbăta 10 – 18, duminica 10 – 14), online (teatrulgong.ro, eventim.ro) sau la Librăriile Humanitas. Prețul unui bilet este de 9 lei, tarif unic. Pentru biletele achiziționate online și în rețeaua Eventim se percepe un comision de 10%.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

brukenthal

Targul de Craciun Selimbar

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
filarmonica
Licitatie publica

accentmedia