logo
Ocnasept, un produs 100% sibian, prezentat medicilor ORL din țară și străinătate
Ana Maria MĂTUŞOIU
8000 vizualizari
Ocnasept, un produs 100% sibian, prezentat medicilor ORL din țară și străinătate

Un produs sută la sută sibian a fost prezentat, joi, medicilor care au participat la Conferința Națională ORL, eveniment ce se desfășoară până sâmbătă, 20 mai, la hotelul Ramada din Sibiu. Ocnasept-spray sau „Salina la domiciliu” este, mai exact, un deodorant-aerosol natural, realizat conform rețetei medicului Gheorghe Mărginean, ce îmbină efectele miraculoase ale aerosolilor salini cu fitoaromaterapia din opt plante medicinale. 

 

Conferința Națională de ORL și Chirurgie Cervico-Facială se desfășoară la Sibiu, între 17-20 mai. Peste 600 de persoane participă la acest eveniment în cadrul căruia au ocazia să-și comunice propriile experiențe, într-o dezbatere științifică, alături de invitați din România și din străinătate. În hotel au fost așezate și câteva standuri unde sunt prezentate diferite produse medicale. 

Ocnasept sau „Salină la domiciliu”

Printre acestea se numără și cel al dr. Gheorghe Mărginean, care a adus la Conferința Națională ORL singurul produs local, realizat în Sibiu, după rețeta sa, încă din anul 2005. Astfel, medicii ORL din țară și străinătate au avut ocazia să afle informații despre proprietățile Ocnasept, un spray care, grație elementelor din care este realizat, îți dă senzația că ai „salina la domiciliu”, după cum spune dr. Gheorghe Mărginean.

  • „Particip la această conferință în calitate de medic, dar și pentru a prezenta Ocnaspet-spray, o soluție originală de salină la domiciliu, cu rol profilactic în terapia alergiilor și a infecțiilor respiratorii recidivante. Ocnasept-spray este un produs 100% românesc, sibian pot spune, original, nu conține aditivi, nu conține conservanți și este recomandat pentru persoanele care au receptivitate crescută la infecții respiratorii și persoanele alergice. Are rezultate foarte bune, nu are contraindicații, astfel că se poate folosi atât la adulți cât și la copii, indiferent de vârstă”, a explicat, pentru Tribuna, dr. Gheorghe Mărginean, medic primar ORL. 

Cum și pentru ce se folosește Ocnasept?


Ocnasept este un deodorant-aerosol salin natural cu extract din plante medicinale. Spray-ul este realizat din apă naturală salină suprasaturată, extrasă de la mare adâncime din Salinele Transilvaniei, și infuzie salină din opt plante medicinale. Ocnasept se pulverizează în spațiul ambiental (în special deasupra patului), cu scopul de a a optimiza microclimatul din locuințe și a fortifica persoanele cu receptivitate crescută la alergii și infecții respiratorii recidivante. De asemenea, ameliorează obstrucția nazală însoțită de sforăit și apnee nocturnă. 
Ocnasept-spray are un gramaj de 100 ml, costă 20 de lei, și poate fi cumpărat direct de la standul din hotel, dar și de la Farmacia 24, Farmacia San Marco (Cedonia), Polisano Pharma - Buledarvul Mihai Viteazu (non-stop), Farmacia S (Ștrand). 

 


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

kogalniceanu

smeralda

marquardt

artmania

sounds

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
filarmonica
Licitatie publica

accentmedia