logo
"O rază de soare" aduce primăvara la Teatrul "Gong"
Andra MARINESCU
436 vizualizari
Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” Sibiu prezintă sâmbătă, 23 martie, de la ora 18, și duminică, 24 martie, de la ora 11, spectacolul „O rază de soare” în regia lui Lilly Krauss-Kalmár.


„O rază de soare” este un spectacol de animație cu marionete și actori la vedere. Spectacolul este o adaptare după povestirea cu același titlu a scriitorului Al. T. Popescu și prezintă povestea emoționantă de prietenie ce se leagă în pivnița unei case vechi, între Pitt, o balerină de porțelan, și Muf, un șoricel. După o pauză de mai bine de doi ani de la ultima reprezentație (23 octombrie 2016) și la zece ani de la premieră (29 martie 2009), producția Teatrului Gong continuă să îi incite pe cei mici într-o montare plină de peripeții, alături de actorii Angela Páskuy, Adrian Prohaska și Claudia Stühler. Spectacolul este recomandat celor cu vârsta peste trei ani și are o durată de aproximativ 45 de minute.
Accesul publicului se face în limita locurilor disponibile, pe baza biletelor puse în vânzare atât online prin teatrulgong.ro, cât și la sediul Agenției Teatrale din str. Al. Odobescu nr. 4, de miercuri până vineri între orele 11 – 18, sâmbăta între orele 10 – 18, iar duminica de la 10 la 14. Prețul unui bilet este de 9 lei.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

salonul auto

turboclima

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Covoare
Licitatie publica

accentmedia