Gorgandin  Domeniul Viticol Apold
logo
Apulum
O formă nouă de furturi: mașini lăsate fără roți, în zona cartierului nou Prelungirea Mihai Viteazu - Șelimbăr
O formă nouă de furturi: mașini lăsate fără roți, în zona cartierului nou Prelungirea Mihai Viteazu - Șelimbăr
© Răzvan NEGRU

Furturi nemaiîntâlnite până acum au loc, în ultimele zile, în zona Bulevardul Mihai Viteazu – prelungirea spre Șelimbăr. Hoții fură roțile mașinii și lasă vehiculele pe butuci. Ultima faptă de acest fel a avut loc în timpul nopții de miercuri spre joi, dar nu este un caz singular. Polițiștii spun că la fel s-a întâmplat și luni noaptea, în aceeași zonă, care este slab luminată sau deloc, astfel că lăsarea întunericului este prilej bun pentru hoți.

„Joi dimineața, în jurul ore 7.30, prin apel la 112 s-a primit o sesizare la Poliția Municipiului Sibiu prin care o e persoană a declarat că în timp ce se deplasa pe strada Doamna Stanca a observat că unui autoturism îi lipsesc toate cele 4 roți”, a spus Elena Welter, purtătorul de cuvânt al Poliției Sibiu.

Echipa de cercetare a mers la fața locului și a constatat cele sesizate. În cauză s-a deschis un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Oamenii legii fac cercetări pentru identificarea autorilor și tragerea lor la răspundere.

Prejudiciul în acest caz este de 1.500 de lei.

© Răzvan NEGRU


comentarii
6 comentarii

S-au inmultit furturile de masini, din masini, de biciclete, din autobuze. Ar trebui patrule cetatenesti,ca in alte tari,fiindca Politia nu mai face fatza. Si angajati politisti- macar locali, altfel, lucrurile vor scapa rapid de sub control. Deja legea junglei isi spune tot mai mult cuvantul.
Maigret
08.11.2018 14:21
Eu cred că este mai important ca primăria să investească și mai mult în artificii, festivaluri, maratoane, campanii de reeducare neomarxistă ă tinerilor și alte activități asemănătoare.
Un cititor
08.11.2018 14:27
dam bani la primarie sasi faca alarii
politia locala/impotenta polizienesc/cu anagajati pr pilr nici nu patruleaza prin zona aia
stau noaptea si dorm FRICOSI
primaria ii are sub aripa
zehr gut frau astrid
ardeo
08.11.2018 14:54
Tara lu peste prajit.Inlesnim codul penal si favorizam tot mai mult infractionalitatea iar in teren nu exista personal de la ordine publica.In ce hal am ajuns si o sa ajugem in urmatorii ani, talharii si furturi la ordinea zilei.
Ioan
08.11.2018 15:26
tu te plangi ca primaria si politia nu fac fata la hotii eliberati de fratii tai din psd.
pai daca nu i-ar fi pus in libertate si nu ar fi eliminat printre altele filmarile din probele admise intr-un dosar poate ca ar fi fost si hotii unde le e locul: la inchisoare !!!
dar de, un prost (psd) arunca o piatra in apa (modifica legile in favoarea infractorilor si ii si elibereaza) si apoi da vina pe politie si primarie ca nu reusesc sa o scoata din lac.
mai continua cu exemplele astea si o sa vezi ca psd va lua scor negativ la urmatoarele algeri, asta daca nu se desfiinteaza pana atunci.
pt ardeo aka un cititor
08.11.2018 22:49
Trebuie cu siguranta angajati mult mai multi politisti si politisti locali pt faptul ca efectiv nu se mai poate asa.Cu o mana de oameni nu se mai face fata acestor provocari la care sunt supusi zilnic, dar nimeni nu vede acest lucru.Din sursa externa sunt f multi oameni bine pregatiti care de maine ar intra sa lucreze in slujba statului.
Hsg
09.11.2018 07:17
Din aceeasi categorie
sevis

mcdonalds

Covoare

Respect Construct

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Licitatie publica

accentmedia