Tribuna
O femeie a ascuns că își înșela concubinul simulând un furt și o răpire. 30 de polițiști din Sibiu, Brașov și București, puși pe jar după apelul la 112
O femeie a ascuns că își înșela concubinul simulând un furt și o răpire. 30 de polițiști din Sibiu, Brașov și București, puși pe jar după apelul la 112

O femeie a furat portofelul iubitului său, din localitatea Amnaș, apoi a plecat cu fiica sa la un alt bărbat, din Ucea de Jos, județul Brașov. Pentru a se apăra de concubin, femeia a transmis mesaje către rude, spunând că a fost răpită, iar tatăl său, din Bacău, a sunat la 112 pentru a anunța autoritățile.

Potrivit unui comunicat transmis duminică de Poliția Sibiu, un bărbat din localitatea Amnaș a sesizat sâmbătă dimineața, autoritățile, prin apel la 112, faptul că i-a fost furat portofelul, în care avea bani și documente, de către concubina sa.

Oamenii legii au întocmit un dosar penal pentru furt și au început cercetările în acest caz.

După aproximativ șase ore, un bărbat din Bacău a sesizat Inspectoratul de Poliție al Județului Sibiu tot prin apel la 112,  că fiica ca, respectiv concubina bărbatului din Amnaș, ar fi fost răpită.

„Ca urmare a acestui apel a fost organizată si desfășurată o amplă acțiune informativ-operativă cu participarea polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu - Serviciul Investigații Criminale și Poliția orașului Săliște și Inspectoratului de Poliție al Județului Brașov - Serviciul Investigații Criminale și Poliția Orașului Făgăraș și Postul de Poliție Ucea de Jos, cu sprijinul operațional al Direcției de Operațiuni Speciale București și Serviciului Operațiuni Speciale Sibiu”, a spus Luciana Lazău, purtătorul de cuvânt al Poliției Sibiu.

Peste 30 de polițiști din cele două județe au căutat-o pe femeie, care a fost găsită în timpul nopții de sâmbătă spre duminică, împreună cu fiica ei minoră, în locuința unui bărbat din Ucea de Jos, județul Brașov.

Oamenii legii au stabilit că femeia și fiica ei nu au fost victimele vreunei infracțiuni.

„Existența mesajelor emise de către presupusa victimă către mai multe persoane prin care se urmărea dovedirea unor fapte de natură penală, dar nereale, precum și existența unei stări de pericol în care acesta s-ar fi aflat, erau practic încercări de a-și crea o apărare față de concubinul său căruia i-a sustras portofelul”, a mai spus Lazăr.

Pe numele femeii a fost deschis un dosar penal pentru inducerea în eroare a organelor judiciare. (L. B.)

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

Pastravaria Laita

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Licitatie publica

accentmedia