Tribuna
O campioană a Sibiului are nevoie de ajutorul nostru. Uniți pentru Irina!
12543 vizualizari
O campioană a Sibiului are nevoie de ajutorul nostru. Uniți pentru Irina!

Irina Cîndea are doar 11 anișori și este una dintre cele mai bune sportive ale clubului de judo Miado's. Medaliile obținute în ultimii ani de sportiva pregătită de prof. Andreea Ionaș au adus onoare Sibiului și - nu în puțină măsură - nouă, tuturor sibienilor. Aproape că nu a existat concurs la care au fost prezenți copiii Andreei la care Irina să nu urce pe podium, în nenumărate rânduri chiar pe cea mai înaltă treaptă a acestuia.
Din nefericire, recent Irina a fost diagnosticată cu o formă rară de cancer hepatic. O veste tristă, care ne-a luat prin surprindere pe toți cei care o cunoaștem. Însă, trebuie să trecem repede peste acest șoc și să ne mobilizăm cu toții, să facem tot ce ne stă în putință, să luptăm alături de ea, pentru a câștiga cel mai dificil meci al său.
Irina va pleca în Germania, zilele astea, pentru a începe tratamentul, dar costul acestuia este mare, iar părinții ei se descurcă greu fără ajutorul nostru, al tuturor. Cei care doresc să-i întindă o mână de ajutor, o pot face donând în conturile de mai jos deschise pe numele tatălui. Este momentul să ne unim eforturile și, împreună, să-i oferim Irinei șansa de a ieși încă o dată învingătoare, așa cum a făcut-o de atâtea ori, pe tatami.
Cîndea Silviu Ilie
EUR: RO38BTRLEURCRT0V55210201
RON: RO53BTRLRONCRT0V55210201
Banca Transilvania
 
comentarii
4 comentarii

Doamne-ajuta, Irina !
13.10.2019 21:25
Putina concrete in demersul D-voastra.
Sigur intotdeauna este trist cand afli de o fiinta aflata la o varsta frageda care se vede confruntata cu un aftfel de diagnostic.
La ce suma se ridica acest tratament? Unde anume in Germania va urma tratamentul?
Ce face statul roman prin institutile abilitate in ajutoararea acestei fete?
ioan
14.10.2019 11:11
Pentru Ioan: Irina a plecat în Germania, la Freiburg, este programată mâine dimineaţă. Detalii nu avem deocamdată legate de sumă şi de schema de tratament, probabil în aceste zile vom şti mai multe. Ne putem auzi la 0747/045416 şi vă pot pune în legătură cu familia ei pentru alte detalii, dacă doriţi.
Ovidiu Boica
14.10.2019 20:08
Fetita aceasta trebuie ajuta-ta ! Haideti sa o facem, ca si cand ar fi propriul copil !
Emil M.
22.10.2019 11:13
Din aceeasi categorie
sevis

Pastravaria Laita

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Licitatie publica

accentmedia