Tribuna
Nu e păcăleală, e doar penibil: Senatorul Ilieşiu, fost PNL, fost PLR, fost independent s-a înscris în PSD
Nu e păcăleală, e doar penibil: Senatorul Ilieşiu, fost PNL, fost PLR, fost independent s-a înscris în PSD

Senatorul independent Sorin Ilieşiu, ales pe listele PNL, care apoi s-a mutat la PLR, apoi a fost independent, a anunţat că se înscrie în PSD, arată hotnews.ro. Ilieşiu i-a enervat pe liberali spunând că PSD este un partid istoric. „Am de făcut un anunţ important pentru noi, pentru parlamentarii României, pentru ţara noastră, pentru poporul nostru. Începând de astăzi (n.r. Miercuri, 1 aprilie) nu voi mai fi senator independent, mă voi înscrie într-un nou partid, un partid care a decis să-şi asume proiectul naţional de reformare morală a societăţii româneşti, a României, a poporului român. Acest nou partid este de fapt unul dintre cele mai vechi partide din România, înfiinţat în secolul XIX, numele lui a rămas în principiu neschimbat, se numeste Partidul Social Democrat”, a afirmat miercuri în plenul senatului Sorin Ilieşiu, citat de Agerpres.
El a precizat că în luna aprilie se împlinesc 10 ani de când, în numele societăţii civile, a lansat Proclamaţia către România.
Sorin Ilieşiu a fost ales parlamentar în decembrie 2012 în colegiul uninominal 1 din Circumscripţia electorală nr. 34 Sibiu. De atunci nu a mai fost văzut prin oraş.
Liberalul Puiu Haşotti luând cuvântul a spus că PSD este un partid istoric în măsura în care fostul preşedinte Ion Iliescu s-ar înscrie în PNL. „Am asistat din partea domnului Ilieşiu la cea mai comică şi cea mai penibilă declaraţie pe care am ascultat-o în Parlamentul României, anume că PSD este un partid istoric. Ştiţi în ce măsură poate fi PSD un partid istoric? În aceeaşi măsură în care Ion Iliescu se va înscrie în PNL, ceea ce este chiar imposibil. Iar dacă penibilul, până astăzi, domnule Ilieşiu, nu purta un nume, de astăzi poartă - este numele dvs”, a declarat Haşotti.
Liderul grupului senatorilor PSD, Ilie Sârbu, a afirmat că discuţiile din plenul Senatului se datorează „unor mişcări imprevizibile şi câteodată chiar de necrezut” şi a faptului că Sorin Ilieşiu nu este un senator “oarecare” care se înscrie în PSD.
 






comentarii
2 comentarii

Succesul st? la
Marina
01.04.2015 22:37
Sa-i fie rusine dar astia nu au asa ceva, sint niste mirlani, hoti si nu le pasa ca i-au votat poporul, dupa mine Ion Iliesiu este un om de nici o isprava!
maria
02.04.2015 06:33
Din aceeasi categorie
Targul de Cariere

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA