logo
Noul prefect va fi învestit miercuri în funcție. Adela-Maria Muntean, în locul lui Lucian Radu!
Sorana MAIER
2351 vizualizari
Noul prefect va fi învestit miercuri în funcție. Adela-Maria Muntean, în locul lui Lucian Radu!

Ceremonia de învestire a Adelei-Maria Muntean în funcția de prefect al județului Sibiu va avea loc miercuri, la sediul Instituției Prefectului, după ce iniţial fusese anunţată pentru marţi la ora 13.00. 


Adela Muntean va exercita cu caracter temporar, prin detașare în condițiile legii, funcția publică de prefect al județului Sibiu, în locul lui Lucian Radu.
Adela-Maria Muntean  a fost şef de cabinet la Prefectura Sibiului, iar anterior secretarul comunei Roşia. La ultimele alegeri locale, Adela Muntean a candidat la funcţia de primar, însă cel care a adunat cel mai mare număr de voturi a fost Ioan David, din partea ALDE.
Potrivit ultimei declaraţii de avere, Adela Muntean are două terenuri extravilane şi unul agricol în Sibiel, o casă de vacanţă în Cornăţel, un autoturism Peugeot din 2003, un Ford din 2005 şi un tractor, din 1991, pe care le deţine împreună cu soţul său, Claudiu Muntean, care lucrează la Aeroportul Internaţional Sibiu.
În urmă cu o săptămână, Guvernul Mihai Tudose a schimbat şi subprefectul, la Sibiu. În locul Olimpiei Prislopean a fost numit Horaţiu Marin, preşedinte interimar la PSD Sibiu.

 

comentarii
1 comentarii

Alta Marie la aceias palarie,fara aceasta institutie care inghite o gramada de asa zisi angajati (a se citi protejati)se poate trai.
Legiutorul
10.10.2017 14:20
Din aceeasi categorie
sevis

kogalniceanu

smeralda

jidvei

marquardt

sibiul de odinioara

omirom

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Licitatie publica

accentmedia