logo
Nicolae Neagu: „Chiar au făcut-o! Dragnea-Tudose-Tăriceanu au mărit acciza la carburant!”
Nicolae Neagu: „Chiar au făcut-o! Dragnea-Tudose-Tăriceanu au mărit acciza la carburant!”

16 bani/ litru începând cu 15 septembrie şi alţi 16 bani/ litru cu 1 octombrie în acciza la carburanţi.
Am sperat ca şi dumneavoastră că nu o vor face, dar au făcut-o!
Toate asigurările guvernului PSD – ALDE, că aceste creşteri nu se vor resimţi în preţul plătit de noi toţi la pompe, s-au spulberat.  Nici nu s-a anunţat bine prima etapă de creştere a accizei la carburanţi şi pompele au majorat preţurile la benzină şi motorină.
Şi o vor face şi după 1 octombrie, acum că au acoperire oficială, prin această măsură disperată şi nefericită luată de PSD. Vom ajunge în curând să plătim peste 5 lei/ litru la benzină şi motorină.
PNL avertiza că mărirea salariilor, în sectorul bugetar, va dezechilibra atât de mult bugetul de stat, încât guvernul PSD - ALDE  va fi nevoit să crească taxele şi impozitele.
Ce nu au ştiut PSD - ALDE? Nu au ştiut că preţul crescut al motorinei se va resimţi în agricultură? Nu au ştiut că produsele care se fabrică utilizând carburant sau derivate se vor scumpi? Nu au ştiut că mărfurile pe care le cumpărăm din rafturile magazinelor nu ajung teleportate acolo, ci aduse de transportatori la tarife majorate corespunzător cu costul suplimentar al carburantului?
Nu au ştiut că ne deplasăm cu toţii la serviciu, la magazine, la şcoli cu copiii sau la spitale cu bolnavii noştri?
Au ştiut, cum să nu ştie, dar au minţit! Şi plătim cu toţii, mai mult în pompe, mai mult în magazine, şi mai mult pe utilităţi. Toţi plătim, pe toţi ne afectează: indiferent că suntem privaţi, bugetari, elevi,  pensionari, sănătoşi sau bolnavi.
Chiar credem că aceşti bani îi vom vedea în infrastructura rutieră, în autostrăzi (căci în principal acolo ar trebui regăsiţi)? Cu siguranţă, că nu! O ştim, o vedem, ca rezultat al măsurii luate tot de un guvern PSD - PONTA în 2014, când supraacciza de 7 eurocenţi/ litru a fost recunoscută ulterior, chiar de Ponta, ca o mare greşeală.
Din păcate, actuala greşeală a scumpirii în 2 etape scurte, a accizei la carburanţi ne va costa pe toţi. Întotdeauna există consecinţe pentru greşeli! Când alegerea este greşită rezultatul nu poate fi bun!
De ce ne-a fost frică nu am scăpat!


Deputat PNL - Sibiu
 Nicolae NEAGU

comentarii
1 comentarii

vorbeste pdlistul care a vindut METALCAR pe nimic!bai betivule acasa cu tine!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ARDEO
20.09.2017 18:19
Din aceeasi categorie
sevis

kogalniceanu

smeralda

marquardt

artmania

sounds

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
filarmonica
Licitatie publica

accentmedia