logo
Neagu, către parlamentarii PSD: "Consideraţi că zero investiţii publice pentru Sibiu o fi bine?"
Neagu, către parlamentarii PSD:
Deputatul Nicolae Neagu şi-a exprimat nemulţumirea, în cadrul unei conferinţe de presă, privind bugetul din 2017. Acesta a declarat că la capitolul investiţii majore posibile în judeţul Sibiu există "un mare nimic".

 

  • "Centura Sud-Vestică de ocolire a Sibiului, centura ocolitoare a Mediașului, Noul Spital Județean de Urgență Sibiu, modernizarea Transfăgărășanului, construcții de locuințe ANL în Mediaș, construirea unui bazin de înot la Mediaș sau suplimentarea sumei necesare întreținerii drumurilor județene – toate amendamentele depuse și susținute în plen de către parlamentarii PNL – nu se regăsesc în preocupările Guvernului Grindeanu", a spus Neagu.

De asemenea, Neagu a amintit de senatorul Viorel Arcaş, care ar trebui, în opinia lui, să fie mai preocupat de judeţul pe care îl reprezintă, dar a făcut şi un apel către parlamentarii PSD:

  • "Dacă nu e bine ce propunem noi, spuneţi ce propuneţi voi! Veniţi cu amendamentele voastre! Sau consideraţi că zero investiţii publice pentru Sibiu o fi bine? Şi acesta este apelul meu la normalitate, corectitudine, onesitate şi demnitate. Guvernaţi onest, responsabil, iar voi parlamentarii băteţi-vă pentru investiţiile judeţului Sibiu!".

Potrivit lui Neagu, amendamentele parlamentarilor PNL la Bugetul de Stat au fost susținute de aceștia în comisiile de specialitate din care fac parte fiecare, dar și în plenul reunit al Camerei Deputaților si Senatului.

  • "În comisia reunită de Buget-Finanțe le-am susținut personal , ca membru al comisiei și unul din amendamente a fost respins la limită, 14 voturi contra și 13 voturi pentru. Este vorba de cel prin care solicitam bani  pentru noul Spital de Urgență Sibiu și care a fost susținut în comisie și de președintele comisiei de Buget-Finanțe din Senat, domnul senator Viorel Arcaş", a adăugat deputatul PNL.

Neagu îl contrazice pe Viorel Arcaş care a declarat, într-o conferinţă de presă recentă, că "țin să amintesc faptul că stimații colegi din PNL care au depus amendamente la legea bugetului nu au binevoit să se prezinte la Comisiile reunite de Buget-Finanţe pentru a și le susține, ceea ce mă duce cu gândul că acțiunea lor nu avea decât un obiectiv de imagine".


Cazan, despre cursa aeriană Sibiu - Bucureşti


În cadrul aceleiaşi conferinţe de presă de joi, senatorul Mircea Cazan a vorbit şi despre necesitatea unei curse aeriene Sibiu - Bucureşti.
"Eu de patru ani încontinuu, am insistat pentru această cursă, o cursă necesară pentru mediul de afaceri şi pentru sibieni. Voi mai insista pe această temă", a spus acesta. (A. M.)comentarii
4 comentarii

Nu e bine, dle. senator. Dar e bine ca banii care sunt, citi sunt, sa fie cheltuiti pe artificii si pe manifestari pseudoculturale de prost gust?
un cetatean
16.02.2017 20:58
Lupul Moralist .,,,Am lucrat la Metalcar 25 ani (firma administra?? de Neagu Nicolae ) ?i ca mul?umire mi-a tras tras o ?eap? ... Nu ( m-a platit cu salariul pe 2 luni din anul 2009 !!! ).Sunt convins ca
Weber Ioan
17.02.2017 16:20
E jalnic ca avem un sibian ( Arcas ),ca lider al Comisiei de Buget Finan?e si dupa ce acesta si partidul sau au toate p
senatorul zero-Sibiu zero
17.02.2017 18:21
100% finan?are de c?tre compania noastr? cu dob
WAYNE DAVIS
25.07.2017 04:19
Din aceeasi categorie
sevis

kogalniceanu

smeralda

marquardt

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
filarmonica
Licitatie publica

accentmedia