logo
Mitingul PSD Sibiu programat pentru sâmbătă, a fost suspendat
Mitingul PSD Sibiu programat pentru sâmbătă, a fost suspendat

“Evenimentul dureros care marchează în aceste zile istoria românilor, moartea Majestății Sale Regele Mihai I, ne determină să amânăm manifestațiile de stradă programate la final de săptămână. Respectăm hotărârea Guvernului care a decis trei zile de doliu în România și ne înclinăm în fața Casei Regale aflată în suferință din cauza pierderii Regelui Mihai”, informează, într-un comunicat, Biroul de Presă al PSD Sibiu

“Ținem să precizăm că PSD Sibiu își menține însă poziția în legătura cu necesitatea organizării unui miting împotriva statului paralel și ilegitim. Suntem datori să ne protejăm cetățenii și ne împotrivim categoric atitudinii agresive, de tip anarhist, a câtorva oameni care vor să creeze haos în țară. Astăzi am ales să facem un pas înapoi pentru că moartea Majestății Sale ne obligă să avem o atitudine respectuoasă și demnă față de acest eveniment tragic, dar rămânem fermi și nu vom sta cu mâinile în sân în fața presiunilor și abuzurilor statului paralel.Partidul Social Democrat va continua să-și respecte angajamentele electorale și programul de guvernare în ciuda opresiunii unei tabere instigate la violență.
România este un stat de drept, democratic și social, în care cetățenii trebuie să se simtă liberi și protejați de instituțiile statului”, mai transmite Biroul de Presă al PSD Sibiu

comentarii
5 comentarii

Acest eveniment nefericit v-a picat ca o manusa,nenorocitilor!Asa ati putut scapa onorabil!Statul paralel sunteti voi,nemernicilor;tot ceea ce faceti este paralel sau strain de realitate,totul este impotriva celor multi si nevoiasi.Nimic nu poate fi mai penibil si lipsit de orice samanta de gandire decat ineptiile voastre!Regret ca nu faceti manifestare;vedeam si noi "eminentele cenusii"si adeptii acestei bande de scelerati!
Solomon
06.12.2017 15:48
Esti doar un amarat de sorosist platit sa isi vanda tara !!!
Pt Solomon
06.12.2017 17:21
Statul acesta a existat din totdeauna dar ati venit voi PSD isti cu idea de paralelism ca sa furati statul cum ati facut-o si cu revolutia dirijata de hotul nr 1 Iliescu.
PNTCD4900
07.12.2017 06:42
Cetateanul roman trebuie sa se simta protejat de institutii precum parlamentul condus de condamnati penal si plin de hoti care-si maresc salariile si isi doresc girofar in timp ce oamenii mor in spitale din lipsa de medicamente, dezinfectanti si aparatura.
Singura voastra preocupare e sa legiferati furturile pe care clasa politica le face de ani de zile si sa-i gratiati pe tovarasii ajunsi dupa gratii. Ce mai conteaza ca au iesit si cateva mii de criminali violenti din inchisori ?
Voi aveti tupeul sa vorbiti de Regele pe care l-ati injurat si nu l-ati primit in Romania ?
Se va trezi si Romania si PSD si toate celelalte partide derivate vor ajunge la groapa de gunoi a istoriei iar voi unde va e locul !
Da, aveti dreptate !
07.12.2017 14:53
PNTCD-UL S-A DESFINTAT DATORITA GUVERNARII DEZASTRUOASE PE CARE A AVUT-O. NU A FOST DE VINA NICI ILIESCU ...NIMENI DOAR INCOMPETENTII DIN PNTCD !!! VOI ATI DUS PARTIDUL ISTORIC LA LADA ISTORIEI !
07.12.2017 15:02
Din aceeasi categorie
sevis

povestea chitarei

classicc junior

tdc sibiu

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
filarmonica
brukenthal
spitalul de psihiatrie
clau
Licitatie publica

accentmedia