logo
Minor prins la volanul unei autoutilitare și doi șoferi băuți, prinși de polițiști
Vasile ANTIPA
768 vizualizari
Minor prins la volanul unei autoutilitare și doi șoferi băuți, prinși de polițiști

În cursul zilei de vineri, în municipiul Sibiu, polițiștii au oprit pentru control o autoutilitară condusă de către un minor  pe strada Dorului. Polițiștii au identificat minorul, un sibian în vârstă de 16 ani și i-au întocmit dosar penal de cercetare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis. Cercetările continuă la nivelul Secției 1 Poliție Urbană Sibiu.

Vineri seara în jurul orei 22.30, pe Drumul Județean 104 D, între localitățile Brădeni și Retiș, a fost identificat un bărbat, cetățean străin în vârstă de 52 de ani, care conducea un autoturism sub influența alcoolului. La testarea alcoolscopică, rezultatul a fost de 0,58 miligrame/litru alcool pur în aerul expirat. Polițiștii au întocmit dosar penal, bărbatul fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice având o îmbibație alcoolică peste limita legală.

Sâmbătă dimineața, în municipiul Sibiu, pe strada Mihail Kogălniceanu, a fost identificat un alt conducător auto aflat sub influența alcoolului. Este vorba despre un tânăr în vârstă de 20 de ani, domiciliat în mun. Sibiu, al cărui rezultat la testarea alcoolscopică a fost de 0,88 miligrame/litru alcool pur în aerul expirat. Pe numele său a fost întocmit dosar penal de cercetare pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice având o îmbibație alcoolică peste limita legală.comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

kogalniceanu

smeralda

marquardt

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
filarmonica
Licitatie publica

accentmedia