Tribuna
Ministrul Turismului Bogdan Trif - ghid pentru jurnaliștii de la Bruxelles sosiți în România
Ministrul Turismului Bogdan Trif - ghid pentru jurnaliștii de la Bruxelles sosiți în România

Jurnaliștii care au sosit în  România alături de președintele Comisiei UE, Jean-Claude Juncker, președintele Consiliului UE, Donald Tusk, și președintele Parlamentului European, Antonio Tajani, au fost invitații Ministrului Turismului, Bogdan Trif, într-o vizită la Sinaia, transmite PSD Sibiu într-un comunicat. Reprezentanții mass-media de la Bruxelles au fost impresionați de grandoarea și frumusețea Castelului Peleș. De asemenea au fost plăcut surprinși să descopere istoria cazinoului de la Sinaia. Jurnaliștii au făcut cunoștință și cu vinurile românești la Crama de la Seciu, unde au savurat şi bucatele tradiționale de care au fost foarte încântați.
"Pentru mine a fost o onoare şi o mândrie, în acelaşi timp, să îi însoţesc pe jurnaliştii străini veniţi alături de liderii Europeni şi să le arăt măcar o mică parte din frumuseţile tării noastre. Invitaţii au degustat bunătăţile culinare autohtone şi au fost absolut încântaţi. Mi-au mărturisit că a fost cea mai grandioasă ceremonie de preluare a preşedinţiei Consiliului European la care au participat până acum şi că au fost mişcaţi de căldura şi deschiderea cu care au fost primiţi în România.
Dealtfel, preşedintele Comisiei Europene, domnul Jean Claude Juncker, a declarat vineri, la Palatul Victoria, că totul este perfect organizat şi comisarii europeni au fost trataţi ca nişte prinţi, ceea ce este de bun augur pentru continuarea evenimentelor din cadrul preşedinţiei Consiliului UE.", a spus Bogdan Trif, ministrul Turismului şi preşedintele PSD Sibiu.


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

marquardt

jidvei

Sibiul de odinioara

fmct

Comunicat de presa smart city parking

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Covoare
turboclima
Licitatie publica

accentmedia