logo
Ministrul Turismului, Bogdan Trif, alături de reprezentanții Prefecturii Sibiu, pentru organizarea a două evenimente în cadrul Summit-ului din 9 Mai
Ministrul Turismului, Bogdan Trif, alături de reprezentanții Prefecturii Sibiu, pentru organizarea a două evenimente în cadrul Summit-ului din 9 Mai

Summitul de la Sibiu de pe 9 mai 2019, un eveniment extrem de important pentru România, va fi marcat de două concerte organizate de Ministerul Turismului în contextul preluării președinției Consiliului Uniunii Europene de către România.

Cele două spectacole vor fi dedicate oficialilor prezenți la Summit, liderii statelor UE, delegațiile oficiale și celor aproape 1000 de jurnaliști străini ce vor fi prezenți pe 9 mai la Sibiu.

Unul dintre aceste evenimentele organizate de Ministerul Turismului va avea loc în Piața Mare din Centrul Vechi al orașului nostru, iar sibienii se vor putea bucura deopotrivă de un spectacol grandios cu artiști surpriză din România și de peste hotare.

Cel de al doilea eveniment va fi organizat la Sala Thalia și va fi dedicat exclusiv invitaților la Summit. Oficialii vor asista la un spectacol susținut de Filarmonica de stat din Sibiu, astfel punându-se accent pe evidentierea valorilor culturale romanesti.

O primă întâlnire de lucru a fost organizată la sediul Instituției Prefectului Sibiu la care au participat Ministrul Turismului, Bogdan Trif, și echipa tehnică din cadrul ministerului, prefectul, Adela Munteanu, subprefectul Horațiu Marin, Cosmin Balcu, Inspector Șef ISU Sibiu, reprezentanți ai Primăriei, CJ Sibiu, Jandarmeriei Sibiu, reprezentanți ai MAE, SPP și TVR.

Grupul de lucru a făcut și o vizită în teren, unde au fost stabilite detaliile tehnice și rigorile de securitate impuse de protocolul organizării Summitului Informal al UE.

Toți ochii vor fi ațintiți pe Sibiu în ziua Summitului din 9 mai, iar acest lucru va fi un prilej pentru creșterea notorietății României ca destinație turistică importantă în Europa și va cuprinde momente artistice reprezentative pentru țara noastră.

Spectacolele organizate de Ministerul Turismului fac parte din Planul de Promovare a României în marja preluării Președinției Consiliului Uniunii Europene, care a fost adoptat de Guvern.


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

salonul auto

turboclima

saltsib

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Covoare
Licitatie publica

accentmedia