Tribuna
Ministrul german de Externe vine astăzi la Sibiu
Sorana MAIER
3275 vizualizari
Ministrul german de Externe vine astăzi  la Sibiu

Ministrul de Externe al Republicii Federale Germania, Frank-Walter Steinmeier, vine astăzi la Sibiu pentru a primi titlul de Cetăţean de Onoare al oraşului şi pentru a participa la aniversarea a 25 de ani ai Forumului German.
"Pe lângă schimburile politice, programul vizitei sale oferă şi posibilitatea de a cunoaşte şi a aborda în discuţii relaţiile economice şi sociale dintre Germania şi România. Vizita la Sibiu permite o privire aprofun­dată în trecutul şi prezentul minorităţii germane din România. Pe lângă inaugurarea expoziţiei „Trecut şi prezent al minorităţii germane în România”,  ministrul de Externe va participa la manifestarea festivă a Forumului Democrat al Germanilor din România care sărbătoreşte 25 de ani de existenţă. El va rosti acolo alocuţiunea festivă în care va face referiri la minoritatea germană din România precum şi la politica privind minorităţile", transmite Consulatul Germaniei la Sibiu.
În cursul după-amiezii de astăzi, ministrul de Externe Steinmeier va fi prezent la inaugurarea expoziţiei „Trecut şi prezent al minorităţii germane în România”, la Muzeul Naţional Brukenthal, după care, la ora 17.30 este programată, la Primăria Sibiu, înmânarea titlului de Cetăţean de Onoare al oraşului Sibiu.
Manifestarea festivă „25 de ani ai Forumului Democrat al Germanilor din România“ se va desfăşura la Sala Thalia, în cursul serii.







comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Targul de Cariere

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA