logo
Ministerul Justiţiei caută şef pentru DNA. Pe 24 iulie vom afla candidaţii
Ministerul Justiţiei caută şef pentru DNA. Pe 24 iulie vom afla candidaţii

Ministerul Justiţiei a anunţat pe pagina sa web just.ro, că organizează, în perioada  9-30 iulie, la sediul său din Bucureşti, ”selecţia procurorilor în vederea efectuării propunerii de numire în funcţia vacantă de procuror şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie”, post lăsat fără titular prin demiterea de către preşedintele Iohannis, a Laurei Kovesi.
Candidaţilor li se cere să aducă, printre altele, dovada îndeplinirii condiţiilor de vechime prevăzute de lege, un proiect privind exercitarea atribuţiilor specifice funcţiei de conducere pentru care participă la selecţie, un CV, conform modelului comun european, minimum zece lucrări întocmite de procuror în compartimentele în care şi-a desfăşurat activitatea, în ultimii cinci ani şi ultimul raport de evaluare a activităţii profesionale a procurorului participant la selecţie.
Lista procurorilor care îndeplinesc condiţiile legale de participare la selecţie şi programarea interviurilor vor fi anunţate de Ministerului Justiţiei la 24 iulie. 
După selecţie, propunerile ministrului Justiţiei vor fi înaintate Consiliului Superior al Magistraturii pentru avizare. După avizul CSM, tot ministrul Justiţiei va înainta propunerea Preşedintelui României, în vederea numirii în funcţia de conducere. (D.C.)

comentarii
3 comentarii

MAI BINE AR CAUTA MINISTRU DE JUSTITIE.ACTUALUL E COADA DE TOPOR A CELOR DIN CARUTA CU PROSTI RASTURNATA.
BEN
18.07.2018 01:54
Cu siguranta cele "minim zece lucrari" cerute vor conta in mod decisiv: daca se vor referi la urmarirea celor pe care Tudorel are sarcina sa-i protejeze, candidatul sa nu isi faca iluzii ca va fi numit!
Cititescu
19.07.2018 10:42
Pe āsta cine-l mai baga în seama ça are capu ça un bostan
Nelu
19.07.2018 15:35
Din aceeasi categorie
sevis

Garanta

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Licitatie publica

accentmedia