Tribuna
Miercuri începe BAC-ul de toamnă! 688 de candidați înscriși în județul Sibiu
Miercuri începe BAC-ul de toamnă! 688 de candidați înscriși în județul Sibiu
© Arhiva TRIBUNA
Săptămâna viitoare, începe BAC-ul de toamnă. Potrivit lui Constantin Dincă, purtătorul de cuvânt al IȘJ Sibiu, în județul Sibiu sunt înscriși pentru această sesiune a examenului 688 de candidați.

 


BAC-ul de toamnă va începe în 21 august, cu proba scrisă la Limba și literatura română. A doua zi, pe 22 august, se va desfășura proba scrisă la Limba și literatura maternă, iar pe 23 august cea obligatorie a profilului. Pe 26 august va avea loc proba scrisă la alegere, în funcție de profil și specializare.
Potrivit calendarului Ministerului Educației Naționale, evaluarea competențelor va începe în 27 august, cu cele la Limba română. Pe 9 august se va desfășura evaluarea competențelor lingvistice de comunicare orală în limba maternă, pe 30 august și 2 septembrie evaluarea competențelor digitale, iar între 2-3 septembrie evaluarea competențelor lingvistice într-o limba de circulație internațională.
Primele rezultate vor fi afișate pe 3 septembrie, zi în care se pot depune și eventualele contestații. Între 3 - 6 septembrie vor fi soluționate eventualele contestații, iar rezultatele finale se vor afla pe 7 septembrie.






comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
adi eco

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA