logo
Miercuri e ziua salvatorilor. Pompierii din Sibiu organizează mai multe activităţi
Miercuri e ziua salvatorilor. Pompierii din Sibiu organizează mai multe activităţi

În fiecare an, la data de 13 septembrie este aniversată Ziua Pompierilor din România. Astfel, miercuri, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” al Județului Sibiu organizează o serie de manifestări dedicate aniversării a 169 de ani de la Bătălia din Dealul Spirii și a ”Zilei Pompierilor din România”, după cum urmează. Între orele 12.00-15.00, în mall vor fi constituite Puncte mobile de informare preventivă, în cadrul cărora cetățenii se pot informa cu privire la măsurile de protecție și comportamentul pe care ar trebui să le adopte în cazul producerii unei situații de urgență.

Tot miercuri, tot între orele 12.00-15.00, sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă din municipiul Sibiu şi subunităţile de intervenţie din Mediaş, Agnita, Miercurea Sibiului, Sălişte şi Avrig îşi vor deschide porţile pentru toţi cei care doresc să se familiarizeze cu specificul profesiei. Poate fi văzută şi tehnica de intervenţie cu care echipajele serviciilor profesioniste participă la misiunile de salvare.

Vineri, 15 septembrie, de la ora 11.00, la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă din municipiul Sibiu vor avea loc un ceremonial militar, slujba religioasă de sfințire a Drapelului de luptă, festivitatea de înaintare în gradul următor a cadrelor care s-au remarcat în activitate, premierea câștigătorilor concursurilor specifice, dar și premierea “Pompierului anului 2017”.

 comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

kogalniceanu

smeralda

marquardt

SmartUP

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
filarmonica
Licitatie publica

accentmedia