logo
MedLife, negocieri finale pentru cumpărarea clinicilor şi a Spitalului Polisano
Sorana MAIER
2187 vizualizari
MedLife, negocieri finale pentru cumpărarea clinicilor şi a Spitalului Polisano

MedLife, cel mai mare furnizor privat de servicii medicale, este în negocieri finale să cumpere reţeaua de clinici şi spitalul Polisano, cu afaceri de 17 milioane de euro anul trecut, anunţă Ziarul Financiar.
Publicaţia scrie că tranzacţia urmează să fie analizată de Consiliul Concurenţei, iar dupăce va fi aprobată, poate deveni cea mai importantă tranzacţie din sectorul medical anunţată în acest an.

  • Pentru noi, Polisano devine un parteneriat strategic important şi, totodată, o dovadă a angajamentului nostru pe termen lung de a extinde serviciile medicale de excelenţă în beneficiul pacienţilor în toate regiunile ţării. Avem un respect deosebit pentru calitatea serviciilor medicale şi funcţionarea operaţională din cadrul Polisano. Acestea sunt valorile care ne aduc împreună şi sunt încrezător că alăturarea Polisano ne va întări şi mai mult poziţia de lider naţional în servicii medicale de înalta performanţă”, a declarat pentru Ziarul Financiar, Mihai Marcu, director general MedLife. 

Potrivit aceleiaşi surse, tranzacţia a fost confrimată şi de Polisano.

  • De-a lungul timpului Polisano a fost renunoscut la nivel naţional pentru calitatea serviciilor oferite, aparatura medicală din dotare, dar şi pentru soluţionarea unora dintre cele mai complexe cazuri medicale la nivel privat. Alăturarea la Grupul MedLife ne aduce un plus de valoare şi, totodată, ne va ajuta să susţinem demersul nostru de a oferi în permanenţă servicii premium şi o echipă medicală de excepţie, tuturor pacienţilor, atât din zona de retail, cât şi din cea corporate”, a declarat dr. Ovidiu Gligor, administrator al Clinicilor şi Spitalului Polisano. 

MedLife a anunţat recent că are un buget de 80 de milioane de euro pentru achiziţii, iar în perioada urmatoare vor urmă cinci-şase tranzacţii mari. 
Reţeau de clinici şi spitalul Polisano fac parte dintr-un grup care a fost fondat la Sibiu de omul de afaceri Ilie Vonica.

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

brukenthal

Targul de Craciun Selimbar

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
filarmonica
Licitatie publica

accentmedia