logo
Medicul mort în accident în Sibiu era băut. Peste 1,7 la mie alcool în sânge
Laura BUCIU
10395 vizualizari
Medicul mort în accident în Sibiu era băut. Peste 1,7 la mie alcool în sânge

Chirurgul Laurențiu Beli, care a murit, sâmbătă, după ce mașina sa s-a oprit într-un stâlp în fața Hotelului Hilton era băut. Probele recoltate arată clar că acesta nu a mai văzut drumul din cauza alcoolemiei pe care o avea în sânge.

Date din anchetă arată că doctorul avea peste 1,7 la mie alcool în sânge.

Chirurgul Laurențiu Beli, de 37 de ani a murit, sâmbătă dimineața, din cauza vitezei amețitoare cu care conducea mașina, un Volkswagen CC. Bărbatul, care era singur în mașină, nu a mai putut controla vehiculul și, în zona Hotelului Hilton, în față la Zoo, a intrat într-un stâlp. Laurențiu Beli, medic specialist chirurg la Spitalul Clinic Județean de Urgență a murit pe loc.

Martorii la accident spun că bucăți din autoturism și motorul au ajuns la zeci de metri distanță de locul impactului. Tot ei arată că acul vitezometrului s-a oprit la 220 de kiometri pe oră, ceea ce înseamnă că bărbatul, sibian, circula cu o viteză mult mai mare înainte de impact.

Potrivit polițiștilor rutieri, bărbatul venea dinspre Rășinari și se îndrepta spre Sibiu.

Accident mortal în fața Hotelului Hilton, din Sibiu. Acul vitezometrului s-a oprit la 220. Șoferul, chirurg la Spitalul Județean

 

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

brukenthal

Targul de Craciun Selimbar

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
filarmonica
Licitatie publica

accentmedia