logo
Mama Denisei, fata care a căzut de pe bloc: „Două sau trei profesoare de la Textil au fost acolo şi nu au făcut nimic”
17566 vizualizari
Mama Denisei, fata care a căzut de pe bloc: „Două sau trei profesoare de la Textil au fost acolo şi nu au făcut nimic”

„Mi-e sufletul gol, nu mai am cuvinte, nu mai am lacrimi”, spune mama Denisei, fata de 15 ani, care a murit după ce a căzut de pe blocul turn de pe bulevardul Vasile Milea.

Femeia povesteşte, cu lacrimi în ochi, că totul ar fi putut fi prevenit, dacă doi sau trei dascăli care au fost cu copiii pe bloc ar fi intervenit, să îi ia pe Denisa şi pe prietenii săi din acel loc.

  • „Pur şi simplu m-a sunat o copilă care a fost acolo. Au fost vreo 9 copii. Înainte de asta, au fost şi două sau trei profesoare de la Liceul Textil, trei adulţi, care au vizitat blocul. Mi se pare ceva inadmisibil că nu i-a luat nimeni de acolo pe Denisa şi pe prietenii ei. Trebuia să îi ia, nu să îi lase acolo. În momentul în care copilul meu a căzut, alt copil a zis „A căzut un copil” sau „A căzut Denisa de pe bloc”, ele pur şi simplu au plecat. Nici nu s-au uitat sau să sune la 112. Cum pot ele să stea liniştite? Eu nu pot să îmi dau seama”, spune mama Denisei.

Femeia mărturiseşte că nu ştie cum au ajuns profesoarele pe blocul turn, dar că ştie că împreună cu ele era şi copilul uneia dintre ele.

  • „Nu ştiu cum au ajuns profesoarele acolo, probabil au fost să viziteze. Se cunoşteau cu copiii. Copila mea era prietenă cu copii care au fost cu ele, cu fete de la Liceul Textil, că de acolo sunt profesoarele. Două dintre ele, pe a treia nu ştiu. Am înţeles că era şi un copil al uneia dintre profesoare. Când au plecat trebuia să ia şi copii. Copiii sunt extrem de curioşi, au fost atâtea cazuri şi totuşi nimeni nu ia măsuri”, a mai spus femeia.

Mama Denisei spune că fiica ei era pasionată de fotografie, făcea fotografii şi când stătea în casă sau când ieşea în parc.

  • „Îi plăcea atât de mult să facă fotografii, era un copil atât de bun, atât de cald, încerca să împace pe toată lumea şi suferea mult dacă prietenii aveau probleme”, a mai spus femeia îndurerată.

Tot ce îşi doresc acum părinţii Denisei este să se facă dreptate şi să se ia măsuri, pentru ca alţi copii să nu mai cadă victime cum s-a întâmplat cu Denisa.

Cum s-a petrecut tragedia: Denisa și-a scos picioarele în afara blocului, iar balustrada a tras-o după ea în cădere
comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

kogalniceanu

smeralda

marquardt

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
filarmonica
Licitatie publica

accentmedia