logo
Mall-ul de la Podul Gării: magazine şi cinematograf cu nouă săli şi proiecţii 4D! Lucrările centrului comercial Festival Centrum încep în primăvară
Mall-ul de la Podul Gării: magazine şi cinematograf cu nouă săli şi proiecţii 4D! Lucrările centrului comercial Festival Centrum încep în primăvară

Proiectul de construcție a centrului comercial Festival Centrum, care va fi amenajat lângă Podul Gării, intră in linie dreaptă. Reprezentanții investitorului New Europe Property Investments (NEPI) au efectuat o nouă vizită la Sibiu și au fost primiți de primarul Astrid Fodor pentru o discuție pe tema ultimelor detalii cu privire la construcție, sistematizarea traficului și a parcărilor în zonă.

Din partea NEPI au fost prezenți la întâlnire directorul general Alex Morar și directorul de dezvoltare Andrei Radu. Din partea Primavera Development a fost prezent la discuții directorul general Emil Tănăsoiu și consultantul Despina Miron. Camera de Comerț și Industrie Sibiu a fost reprezentantă la întâlnire prin directorul general Eugen Iordănescu. 

  • “Investitorul a anunțat că lucrările de construcție vor începe în primăvara acestui an și estimează că se vor încheia la sfârșitul lui 2019. Apreciez deschiderea cu care atât investitorul cât și dezvoltatorul au comunicat cu administrația orașului în acest proiect de mare anvergură ce va aduce fonduri importante la bugetul local prin taxe și impozite”, spune Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu, într-un comunicat de presă.

Centrul comercial va reprezenta o investiție privată de peste 70 de milioane Euro şi va cuprinde magazine pe o suprafață de 45.000 de metri pătrați. Construcția va fi ridicată pe o zonă privată virană, neutilizată de mulți ani, poziționată foarte bine datorită apropierii de centrul orașului. 
Proiectul mall-ului din Sibiu se bucură de apreciere și interes, dezvoltatorii proiectului reușind să atragă deja nume importante din retail care vor deschide magazine aici. Dintre aceștia amintim: Zara, Stradivarius, Pull&Bear, Berska, H&M, New Yorker, Kaufland și alții. Cinegold va deschide în incinta mall-ului un cinematograf cu nouă săli care vor oferi proiecții 3D, 4D și o sală de realitate virtuală.  

 


comentarii
1 comentarii

cine a aprobat asa ceva ? cinema arta abia mai face fata .
cred ca cei care cred ca asa investitie sa mearga sunt dusi bine
9 noua sali de proiectie nu stiu de care
15.02.2018 19:58
Din aceeasi categorie
sevis

filarmonica

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
cascaval
Licitatie publica

accentmedia