Tribuna
Maia Morgenstern deschide seria conferințelor speciale FITS și TNRS
Maia Morgenstern deschide seria conferințelor speciale FITS și TNRS
Seria conferințelor speciale FITS și TNRS va fi deschisă, în această toamnă, de Maia Morgenstern. Dialogul dintre marea actriță și Constantin Chiriac, despre "Libertate și asumare în viața unui artist", va avea loc vineri, 27 septembrie, de la ora 18, la Librăria "Habitus".


Maia Morgenstern, una dintre cele mai apreciate actrițe de teatru și de film din România, cunoscută publicului român mai ales pentru rolurile din filmele "Balanța", "Cel mai iubit dintre pământeni", "Patul lui Procust", "Orient Express" ori "Patimile lui Hristos", va fi prezentă la Sibiu vineri, 27 septembrie, la prima conferință specială FITS și TNRS din această toamnă.
Împreună cu actorul Constantin Chiriac, director general al TNRS și președinte al FITS, va avea un dialog despre libertate și asumare în viața unui artist.
Intrarea publicului la eveniment va fi liberă.
Maia Morgenstern s-a născut în București, într-o familie evreiască. A studiat la Academia de Teatru și Film, iar apoi a jucat la Teatrul Tineretului din Piatra Neamț până în 1988. În perioada imediat următoare, a colaborat cu Teatrul Evreiesc de Stat din București, după care s-a alăturat trupei de la Teatrul Național „Ion Luca Caragiale”.
Printre rolurile notabile pe scena de teatru se numără Lola Lola din "Îngerul albastru", Kathleen Hogan în "Park Your Car in Harvard Yard". Din anul 2010, Maia Morgenstern este numită Ambasador pentru Alianța Civilizațiilor în România. În acest an, în cadrul Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu, cu sprijinul Raiffeisen Bank, Maia Morgenstern a primit o stea pe Aleea Celebrităților.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

Pastravaria Laita

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Licitatie publica

accentmedia