logo
Mai mulți șoferi, prinși băuți la volan, pe străzile Sibiului
Mai mulți șoferi, prinși băuți la volan, pe străzile Sibiului
© Arhiva Tribuna

Mai mulți șoferi au fost prinși beți la volan, în județul Sibiu, în perioada weekendului. Cea mai mare alcoolemie a avut-o un tânăr care a fost oprit pe o stradă din Șura Mare.

Sâmbătă dimineața, în municipiul Sibiu, pe Șoseaua Alba Iulia, polițiștii au identificat un sibian în vârstă de 55 de ani aflat sub influența alcoolului. La testarea alcoolscopică, rezultatul a fost de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat astfel încât, pe numele lui s-a întocmit dosar penal de cercetare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Într-un alt punct al județului, în jurul orei 08.30, pe DN 14, în localitatea Copșa Mică, a fost depistat un medieșean aflat la volan după ce a consumat alcool. Bărbatul în vârstă de 61 de ani a avut rezultatul de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat. Și pe numele său, polițiștii au întocmit dosar penal de cercetare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Sâmbătă seara, în jurul orei 19.30, pe raza localitații Sebeșu de Jos, polițiștii au oprit pentru control un tractor agricol condus de către un localnic în vârstă de 25 de ani. Urmare a verificărilor efectuate, s-a constatat că bărbatul nu deține permis de conducere, în plus, la testarea alcoolscopică, rezultatul a fost de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Polițiștii au întocmit dosar penal de cercetare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis.

În timpul nopții de sâmbătă spre duminică, cu puțin după miezul nopții, în municipiul Sibiu, polițiștii rutieri au verificat alcoolscopic un alt șofer, în vârstă de 38 de ani, din localitatea Șura Mare, aflat la volan pe strada Octavian Goga din municipiu. Rezultatul testării a fost de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat. Pe numele șoferului s-a întocmit dosar penal de cercetare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Duminică dimineața, în jurul orei 3, pe raza localității Nocrich, a fost depistat un alt șofer aflat sub influența alcoolului. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 33 de ani, domiciliat în satul Ruja, al cărui rezultat alcoolscopic a fost de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat. Și el are dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului.

Tot sub influența alcoolului a fost depistat și un sibian în vârstă de 54 de ani care conducea un autoturism pe strada Dealului din municipiul Sibiu în data de 18 februarie, în jurul orei 4. Rezultatul testării cu aparatul etilotest a fost de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat, polițiștii rutieri întocmind și pe numele său un dosar penal de cercetare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Tot duminică, în jurul orei 11.30, pe DJ 106 Sibiu – Agnita, un tânăr în vârstă de 20 de ani, domiciliat în satul Vurpăr, a condus un autoturism în afara localității Daia și, pe fondul lipsei de experiență în conducere și al vitezei neadaptate, a ieșit în afara părții carosabile, răsturnându-se în șanț. Din eveniment au rezultat doar pagube materiale. În urma verificărilor efectuate, însă, s-a constatat că cel aflat la volan nu deține permis de conducere, iar la testarea alcoolscopică, rezultatul a fost de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tânărul este cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis, respectiv conducere sub influența alcoolului.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

brukenthal

Targul de Craciun Selimbar

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
filarmonica
Licitatie publica

accentmedia