logo
Magazinul LIDL de pe strada Rusciorului din Sibiu închide pentru modernizare. Află până când!
Magazinul LIDL de pe strada Rusciorului din Sibiu închide pentru modernizare. Află până când!

"Lidl își propune să îmbunătățească permanent experiențele clienților în timpul cumpărăturilor, astfel că va investi în reamenajarea magazinului Lidl din Sibiu, situat pe Strada Rusciorului, Nr. 48 A. Acesta va fi închis în zilele de 8 și 9 august, urmând a se redeschide în data de 10 august", anunţă reprezentanţii Lidl. 

  • "Odată cu finalizarea lucrărilor de reamenajare, magazinul Lidl își va întâmpina clienții cu un nou aspect, mai modern și mai apropiat de dorințele lor. În noul design al magazinului va predomina culoarea antracit, iar signalistica va fi realizată în culorile alb și negru, pentru o lizibilitate sporită", se arată într-o informare emisă de Lidl.
  • "În plus, pentru că Lidl este o companie orientată către sustenabilitate, va aduce o serie de îmbunătățiri în ceea ce privește economisirea de energie, dar și funcționalitatea. Astfel, pentru a ajuta clienții să găsească mai ușor produsele preferate, toate grupele de marfă vor fi reamenajate. Totodată, pentru a face mai comod accesul la produsele congelate, vor fi montate congelatoare verticale", adaugă reprezentanţii Lidl.

Reduceri şi oferte speciale


De la redeschiderea de joi, 10 august, și până duminică, 13 august, magazinul Lidl de pe Strada Rusciorului, Nr. 48 A, îi va aștepta pe clienți cu oferte speciale și cu reduceri. Pe durata lucrărilor de modernizare a unității, clienții își vor putea face cumpărăturile în magazinul Lidl din apropiere, de pe Șoseaua Alba Iulia, Nr. 47 A.comentarii
2 comentarii

Un titlu de tabloid nedemn pt.Tribuna
tabloid
05.08.2017 13:23
in Sibiu ar trebui inca macar un magazin Lidl!!!
un sibian
07.08.2017 15:21
Din aceeasi categorie
sevis

kogalniceanu

smeralda

marquardt

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
filarmonica
Licitatie publica

accentmedia