Tribuna
Astra film
Luminița Anghel, Lorelai Moșneguțu și Dominique Simionescu, printre invitații de anul acesta ai Festivalului "Hermannstadtfest”
Luminița Anghel, Lorelai Moșneguțu și Dominique Simionescu, printre invitații de anul acesta ai Festivalului
© www.romaniaregional.ro, foto Bogdan Dragomir
Festivalul unde s-au lansat nume celebre precum Lorelai Moșneguțu, câștigătoare la "Românii au talent", Teodora Sava semifinalistă la "X Factor", Ilinca Băcilă, participantă la Eurovision 2017, sau Mihai Teacă, câştigatorul "Vedeta Populară", a ajuns la cea de-a șaptea ediție. Peste 100 de tineri participă în acest an la Festivalul Internațional "Hermannstadtfest”, care va avea loc în perioada 28-30 iunie, la Cercul Militar din Sibiu.


Invitaţi la eveniment vor fi Luminiţa Anghel, Codruţ Croitoru, Lorelai Moșneguțu, Dominique Simionescu, Mihai Teacă, Eveline Buta, Cătălina Dumitrean, Ramona Moldovan, Denis Gașpar, Grupul folk "Balada", al Palatului Copiilor Sibiu și Ansamblul Folcloric "Cibinul" al Palatului Copiilor Sibiu.
În 28 iunie va avea loc un recital susținut de Fanfara Militară din cadrul Academiei Forțelor Terestre Sibiu, iar Cenaclul "Lumină Lină", condus de preotul Cătălin Dumitrean, cu participarea extraordinară a preotului Doru Gheaja, va susține un miniconcert de piese patriotice. Mai mult, va fi și o secțiune specială, prin care se dorește să se aducă în atenția concurenților, însoțitorilor și publicului, activitatea compozitorului Viorel Gavrilă și a artistei Luminiţa Anghel.
În 29 iunie, va avea loc seminarul "Igiena vocală pentru cântăreți". Potrivir organizatorilor, se vor discuta principalii factori de risc în apariţia problemelor vocale.
În plus, organizatorii doresc să sprjine doi tineri cu probleme de sănătate prin organizarea unei expoziții cu vânzare în cadrul Festivalului.
Juriul va fi compus din 11 membri. Președintele juriului și președinte de onoare al Festivalului va fi  Adrian Ordean, care este originar din Sibiu.
Întregul eveniment este transmis online de SuperTV si Radio GO FM Festivalul este susținut și promovat de Radio-Tv Trinitas și de Radio Romania Regional.
Acţiunea e cofinanţată de Primăria Municipiului Sibiu și de Consiliul Judetean Sibiu.
Intrarea publicului la eveniment este liberă.


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

marquardt

Imbunatatirea accesului..SMIS 125263

Asigurarea SMIS 125264

Transylvanian Grand Prix

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
turboclima
Licitatie publica

accentmedia