logo
Lucrări în Piața Unirii și pe străzile Cibinului și Râului. Închidere de trafic pe șoseaua Alba Iulia în 19 mai
Sorana MAIER
4177 vizualizari
Lucrări în Piața Unirii și pe străzile Cibinului și Râului. Închidere de trafic pe șoseaua Alba Iulia în 19 mai
© Răzvan NEGRU

Primăria Sibiu continuă lucrările de reparații pe arterele importante ale orașului, lucrări care presupun şi închideri de şosele şi devieri de trafic.

 • Din noaptea zilei de joi, 10 mai, încep reparațiile în Piața Unirii, pe porțiunea dintre Calea Dumbrăvii ș Hotel Ramada. Lucrările se vor efectua fără închiderea traficului, atât ziua, cât și noaptea. În următoarele trei zile se va freza asfaltul vechi, iar dacă permit condițiile meteo, constructorul a planificat așternerea noului strat de asfalt în cursul zilei de duminică, 13 mai. Șoferii sunt rugați să ocolească zona Pieței Unirii pentru a evita eventuale blocaje.
 • De luni, 14 mai vor începe lucrările de reparații pe strada Cibinului, pe porțiunea dintre Piața Cibin și strada Târgu Fânului, precum și pe strada Râului, între strada Rusciorului și Piața Cibin. Constructorul va freza mai întâi stratul asfaltic, lucrările urmând să se desfășoare sub trafic.
 • În 19 mai, între orele 7 – 14, se închide traficul pe șoseaua Alba Iulia, pe porțiunea cuprinsă între Calea Turnișorului și strada Autogării. Această măsură este necesară pentru efectuarea unei cuplări în șoseaua Alba Iulia a canalizării de pe strada Grâului, o lucrare de modernizare efectuată de Primăria Sibiu. Traficul va fi deviat pe Calea Turnișorului și pe strada Autogării.
 • În data de 19 mai, după ora 14, circulația pe acest tronson ale șoselei Alba Iulia se va redeschide doar pe două dintre cele patru benzi ale străzii.
 • © Răzvan NEGRU
  © Răzvan NEGRU
  © Răzvan NEGRU
  © Răzvan NEGRU

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

Garanta

TDC

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Licitatie publica

accentmedia