Tribuna
Lora, Ionuț Fulea și Junii Sibiului, la Ziua comunei Șura Mică, de Sfânta Maria
Andra MARINESCU
3080 vizualizari
Lora, Ionuț Fulea și Junii Sibiului, la Ziua comunei Șura Mică, de Sfânta Maria
© Arhiva TRIBUNA
De Sfânta Maria, comuna Șura Mică își așteaptă fiii plecați prin alte județe ale țării sau în străinătate acasă, pe plaurile natale. Pe 15 august se va sărbători Ziua comunei Șura Mică, pe terenul de fotbal și în sala de sport a localității.


"În 15 august are loc sărbătoarea comunei noastre. Ne vom bucura de prezența unor invitați de seamă, prieteni, rude, foști consăteni și locuitori din localitățile învecinate.Trebuie să arătăm ca o comună de oameni gospodari", spun organizatorii.
Evenimentul va debuta miercuri, la ora 9, cu activități distractive pentru copii ale Serious Fun, și va continua la ora 10 cu un scurt moment artistic oferit de Fanfara Formusika, condusă de dirijorul Viorel Mailat. Miercuri va avea loc la ora 12 deschiderea oficială, iar la ora 12.45 sărbătoarea va aduce un concert de muzică populară, la cate vor participa formația "Șura Mică", Formația Răulea Ion, Răspop Ionela și Lucian Răulea.
Pe scena special amenajată vor fi jocuri populare, dansuri țigănești, săsești și moderne, susținute de "Șureanca" din Șura Mică, "Călușarii" din Rășinari, copiii din Rusciori și Sibiu și "SMARTKIDS" din Șura Mică.
La ora 14.45, potrivit organizatorilor, urmează formația Eugen Mihăilă, Alexandru Urs, Răzvan Năstăsescu, Ansamblul Folcloric Profesionist "Cindrelul - Junii Sibiului", Alina Bîcă, Robert Târnăveanu, Oana Tomoiagă, Adrian Neamțu, Sebastian Stan, Mariana Deac, Ionuț Fulea și Sebastian Stan.
La ora 21.30, va cânta Lora iar la ora 22.30 petrecerea se va încheia cu un foc de artificii.
Ziua comunei Șura Mică este organizată de Consiliul Local și Primăria Șura Mică și se află la cea de-a doua ediție.






comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
adi eco

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA