logo
Litoralul pentru Toţi. 159 de lei, o săptămână la Marea Neagră. În hoteluri de o stea! Sau 605 lei, la cinci stele
Litoralul pentru Toţi. 159 de lei, o săptămână la Marea Neagră. În hoteluri de o stea! Sau 605 lei, la cinci stele

Începând de luni, 28 august şi până la 1 octombrie 2017, Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc (F.P.T.R.) derulează programul „Litoralul pentru Toţi”, ediţia de toamna 2017.

  • "Programul special „Litoralul pentru Toţi” suscită de la an la an un interes crescând din partea turiştilor, cărora le venim în întâmpinare cu sejururi în extrasezon pe litoralul românesc, la preţuri foarte avantajoase", spun reprezentanţii FTPR, potrivit cărora lansarea acestei ediţii beneficiază de aceleaşi tarife maximale din ediţia din primăvară 2017, ceea ce înseamnă ca aceste pachete pot avea şi preţuri inferioare acestor plafoane tarifare.

Pentru zona Mamaia – Constanţa – Eforie tarifele maximale pentru aceasta ediţie (28.08 - 01.10. 2017 -  sejur 6 nopţi/persoană) ajung până la:

205 lei / 6 N /  pers. Hotel 1* fara mic dejun
235 lei / 6 N /  pers. Hotel 2* fara mic dejun
265 lei / 6 N /  pers. Hotel 3* fara mic dejun
315 lei / 6 N /  pers. Hotel 2*  cu mic dejun  
425 lei / 6 N /  pers. Hotel 3*  cu mic dejun  
485 lei / 6 N /  pers. Hotel 4*  cu mic dejun  
605 lei / 6 N /  pers Hotel 5 * cu mic dejun  

Pentru sudul litoralului (staţiunile Costineşti, Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Mangalia, 2 Mai, Vama Veche) tarifele maximale pentru această ediţie (28.08 - 01.10. 2017  -  sejur 6 nopţi/persoană) ajung până la:

159 lei / 6 N /  pers. Hotel 1* fara mic dejun
179 lei / 6 N /  pers. Hotel 2* fara mic dejun
199 lei / 6 N /  pers. Hotel 3* fara mic dejun
269 lei / 6 N /  pers. Hotel 2*  cu mic dejun  
329 lei / 6 N /  pers. Hotel 3*  cu mic dejun  
379 lei / 6 N /  pers. Hotel 4*  cu mic dejun  
469 lei / 6 N /  pers Hotel 5 * cu mic dejun    

Reguli. Cum se desfăşoară "Litoralul pentru toţi"

  • "Perioada de desfăşurare a acestei ediţii este 28 august – 1 octombrie 2017, cu posibilitatea de a fi prelungită. Tariful este pentru o persoană. Nu se valorifica camere în regim de single sau partaje fără acordul prestatorului. Sejurul minim este de 6 nopţi, dar se pot valorifica şi sejururi mai mari de 6 nopţi. Pentru prestatorii care oferă servicii de cazare cu mic dejun sau all inclusive, valoarea mesei va fi stabilită de fiecare prestator în parte", precizează reprezentanţii FPTR.

"Sejururile achitate nu sunt transmisibile şi nu se permite restituirea sumelor plătite decât în condiţiile legii.
Oferta va fi valorificată numai prin agenţiile de turism, relaţia contractuală realizându-se între agenţie şi turist, respectiv între hotel şi agenţie.
Referitor la tarifele practicate, menţionăm că FPTR propune păstrarea tarifelor de la ediţia precedentă, precum şi diferenţierea pe fiecare categorie de clasificare şi între staţiunile din nordul şi sudul litoralului.
Negocierea tarifelor şi a comisioanelor se face de către fiecare prestator în parte cu fiecare agenţie parteneră prin încheierea unui contract, anexă la contract sau convenţie. Organizaţiile implicate în lansarea acestui program vor face numai propuneri de tarife şi comisioane maximale.
Comisionul recomandat pentru agenţiile de turism va fi de aproximativ 15% incluzând TVA.
Taxele locale se achită separat, de către turist, la recepţia hotelului.
Sistemul de vânzare a programului “ Litoralul pentru Toţi” este primul venit, primul servit.
Ca sistem de decontare, solicitările vor fi  onorate în ordinea înscrierilor şi în funcţie de numărul de locuri puse la dispoziţie, iar confirmarea locurilor ţine loc de comandă fermă, urmând ca agenţiile să facă plata cu trei zile înainte de începerea sejurului"
, explică reprezentanţii FPTR.
comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

kogalniceanu

smeralda

marquardt

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
filarmonica
Licitatie publica

accentmedia