Tribuna
Liodent Clinique, noua clinică medicală din Sibiu, unde pacienţii beneficiază de un tratament special: "Vrem să schimbăm atitudinea pacienților, transformându-i în prietenii noștri!”
Andra MARINESCU
12030 vizualizari
Liodent Clinique, noua clinică medicală din Sibiu, unde pacienţii beneficiază de un tratament special:
Servicii de Medicină Dentară şi Medicină Generală Specializată şi unde pacienţii nu aşteaptă la rând, ci beneficiază de un tratament special. Situată pe strada Zaharia Boiu nr. 7, clinica are o echipă de specialişti a căror misiune îmbină experienţa cu devotamentul. Consultaţia stomatologică, stabilirea diagnosticului şi a planului de tratament sunt gratuite. Dr. Lorelai Bilinschi, administratorul Clinicii Liodent din Sibiu, a relatat în cadrul unui interviu acordat în exclusivitate cotidianului TRIBUNA despre rolul şi responsabilităţile unităţii pe care o conduce, amintind şi avantajele tratamentelor de aici.


 

Rep: Ce v-a determinat să alegeți Sibiul și când ați luat această decizie?

Dr. Lorelai Bilinschi: Discipolul trebuie să-și depășească profesorul! Vreau să-mi demonstrez că experiența acumulată în activitatea de management mă ajută să dezvolt propria afacere într-un centru universitar de tradiție.

Rep: Ce poveste stă în spatele acestei reușite?

Dr. L. B.: Perseverența, tenacitatea și credința că se poate și la noi.

Rep: Ce v-ați propus să faceți? Ce misiune v-ați asumat?

Dr. L. B.: Nu ne-am propus să facem nimic special, ci doar să fim oameni normali și onești, care prețuiesc timpul pacienților. Prin atitudinea noastră și prin comunicare vrem să înclinăm balanța activității noastre spre prevenție, în detrimentrul corecției. La medic nu trebuie să vii numai când te doare. Vrem să schimbăm atitudinea pacienților, transformându-i în prietenii noștri.

Misiunea noastră este aceea de a oferi profesionalism, confort maxim, atenţie individualizată, respect, comunicare și responsabilitate. O echipă competentă, care îmbină experiența cu devotamentul, vă stă mereu la dispoziție cu servicii de calitate!

Rep: Ce servicii puneți la dispoziția clienților?

Dr. L. B: În Medicina Dentară se oferă servicii de: PROFILAXIE DENTARĂ, TERAPIA RESTAURATIVĂ MODERNĂ, TERAPIE ENDODONTICĂ, PARODONTOLOGIE, ESTETICĂ DENTARĂ, PROTETICĂ DENTARĂ şi TEHNICA CAD-CAM, CHIRURGIE DENTO-ALVEOLARĂ SI IMPLANTUL DENTAR, ORTODONŢIE şi nu în ultimul rând TRATAMENTUL CU MEAPLASMA.

Pe lângă Medicină Dentară aici sunt şi cabinete de Medicină Generală Specializată: CARDIOLOGIE, NEUROLOGIE, MEDICINĂ INTERNĂ, DERMATO-VENEROLOGIE, ENDOCRINOLOGIE, OBSTETRICĂ-GINECOLOGIE şi ECOGRAFIE GENERALĂ.

Rep: Prin ce se distinge Liodent de alte clinici?

Dr. L. B.: Prin atitudinea noastră. La noi nu se așteaptă la rând. Planificarea consultațiilor este primordială pentru echipa noastră. Pentru vizitele pe care le faceți la noi, alocăm suficient timp pentru a duce la bun sfârșit ceea ce ne planificăm.

Rep: Ce vă recomandă ca fiind o clinică serioasă și de încredere?

Dr. L. B.: Vă invităm să ne treceți pragul. Așa ne veți descoperi și vom căpăta încrederea dumneavoastră. Investiția făcută până acum și colaborarea cu specialiști recunoscuți în Sibiu ne fac să credem că vom atrage atenția asupra noastră.

Rep: Ce ne puteți spune despre specialiștii pe care îi aveți?

Dr. L. B.: Sunt dornici de a vă cunoaște și de a vă avea ca pacienți. Sunt entuziaști, într-o continuă perfecționare și dorință de afirmare. Tratăm pacientul, nu boala. Aceasta este politica noastră.

Clinica dispune de personal de specialitate cu o dublă pregătire profesională.

Rep: Dar despre aparatura din dotare?

Dr. L. B.: În prezent, echipamentele pe care le deținem asigură efectuarea investigațiilor și tratamentelor pe care le avem în portofoliu. Microscopul dentar permite intervenții de o acuratețe ridicată, ușurnd munca medicilor și scurtând durata tratamentelor, în condiții de siguranță pentru pacienți.

Ecografele sunt echipate cu sonde care permit investigații cardiologice, ginecologice și de medicină internă.

Rep: De unde pot afla posibilii pacienți informații despre serviciile oferite cât și despre locație?

Dr. L. B.: Liodent Clinique este o clinică medicală nou deschisă în centrul Sibiului ce oferă servicii de Medicină Dentară cât şi de Medicină Generală Specializată. Vom avea patru panouri publicitare amplasate în oraș, iar în acest moment informații se găsesc pe pagina noastră de Facebook, https://www.facebook.com/Liodent-Clinique-391514747953850/.

Pentru programări şi informaţii, puteţi apela numerele de telefon 0369/ 440.800, 0770/783504 sau 0770/783153.

FOTO: Răzvan NEGRU

 

 


 







comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Targul de Cariere

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA