logo
Leon Dănăilă: Un homosexual nu face copii. Îi cumpără sau îi fură. Îi învaţă să devină tot aşa!
Leon Dănăilă: Un homosexual nu face copii. Îi cumpără sau îi fură. Îi învaţă să devină tot aşa!

Aşa cum ţiganii nu mai pot fi numiţi ţigani, fără ca nişte grijulii să sară ca arşi cu discriminarea setată la maxim, nici homosexualilor nu le mai poţi spune anormali, fără detenta organizaţiilor care mor de grija drepturilor omului. Regula, pardon, noua regulă pare să fie complet ignorată de academicianul Leon Dănăilă căruia poţi să-i îngădui până şi înregimentarea în PNL, partid în care încă n-a găsit colegi vrednici să fie consideraţi urmaşii Brătienilor. 


Reputatul neurochirurg Leon Dănăilă încă pare convins că trăim vremuri în care mai poţi spune păcatului păcat şi virtuţii virtute. Reputatul neurochirurg a declarat, într-un interviu pentru news.ro, că este împotriva căsătoriilor între persoane de acelaşi sex, explicând că doar cuplurile heterosexuale pot să facă copii, în vreme ce „un homosexual poate să cumpere copii, poate să-i fure, poate să-i achiziţioneze pe alte căi”.

  • "Eu sunt pentru căsătoriile de sex opus, heterosexuale. Eu aşa am învăţat, eu sunt de la ţară. Eu n-am pomenit la mine homosexuali. Eu aici am auzit. N-am pomenit aşa ceva. Heterosexualii, ei dau naştere la copii, pot să facă copii. Un homosexual poate să cumpere copii, poate să-i fure, poate să-i achiziţioneze pe alte căi. Să-i înveţe să devină tot aşa, sau femeile care sunt de acelaşi sex care vor să se căsătorească între ele, sau doi bărbaţi”, a declarat Leon Dănăilă.

Neurochirurgul spune că pur şi simplu nu îi înţelege pe homosexuali.

  • "Pe mine m-a frapat un singur fapt: domnule, un bărbat se îndrăgosteşte de alt bărbat. El e homosexual. Dar de ce unul este îmbrăcat ca femeie şi unul ca bărbat? Domnule, ia-ţi o femeie dacă îţi plac femeile, de ce îl îmbraci ca femeie? Lasă-l tot ca bărbat dacă îţi plac bărbaţii. Eu asta nu pricep, mintea mea nu poate să priceapă. Nu, una e femeie, ălalalt e bărbat. Asta nu pricep. Îmbracă-i pe amândoi bărbaţi. Îţi plac bărbaţii? Poftim!”, a precizat el.

În legiferarea drepturilor pentru minorităţi sexuale, Leon Dănăilă vede un semn de regres al societăţii. 

 

  • "Eu, dacă am fost în Statele Unite şi am avut burse, cunosc că acolo sunt şi lesbiene şi fel de fel. A fost legiferat să se căsătorească între ele. Dar e o minoritate, totuşi. Dă societatea înapoi, după părerea mea. Eu am mai spus o dată şi o repet că nu sunt de acord cu căsătoriile între persoanele de acelaşi sex”, a conchis neurochirurgul. 

Academicianul Leon Dănăilă are la activ peste 40.000 de operații pe creier, iar experiența sa profesională şi-a clădit-o în mai bine de o jumătate de veac. „Nimeni nu va mai atinge această cifră pentru că nu mai sunt condiții. Acum sunt secții de neurochirurgie în fiecare spital județean. Eu eram singur”, spune academicianul, adăugând că niciun calculator nu poate atinge performanţele creierului: 

  • "La creierul uman mă uimește rapiditatea proceselor psihice. Calculatoarele sunt o nimica toată pe lângă activitatea creierului. Eu mă pot muta de la o idee la alta rapid. Calculatorul  face așa ceva?”

 comentarii
7 comentarii

Pe homosexuali trebuie sa ii acceptam. nu sa ii intelegem, pt ca probabil nu o sa reusim niciodata sa ii intelegem. Nu prea vad cum o societate "da inapoi" daca accepta homosexsualii. Pana acum doar cateva tari au acceptat casatoria dintre homosexuali. Putem oare spune ca acele societati au dat inapoi? Daca da, de ce asa de multi romani emigreaza in acele tari? Pt ca sunt "inapoiate"?
Mihai
17.03.2017 20:39
Pe hoti ar trebui sa-i acceptam , nu sa-i intelegem. Asa s-au nascut, nu pot sa tr?iasc? f?r? sa fure. Faptul ca sunt pedepsiti nu-i va determina sa nu mai fure pentru ca pentru ei normal este sa fure. Cei care nu fura sunt niste intoleranti care nu inteleg drama hotilor care nu sunt lasati sa fure dupa cum le este firea. Ce sa-i faci , romanii sunt un popor de primitivi care nu inteleg savoarea furatului. Sa invete de la occidentalii civilizati cum este sa fii tolerant cu hotii. Hotii trebuie ocrotiti pentru ca sunt minoritari. Iar atunci cind vor deveni majoritari, vor fi si ei toleranti cu oamenii care nu fura. Asa e frumos. Si cu pedofilii la fel. Trebuie sa-i ocrotim sa nu cumva sa dispar? specia lor, asa cum au disp?rut dinozaurii si alte animale. Nu?
un cititor
17.03.2017 21:41
Savuros comentariul tau!De mult nu m-am mai amuzat asa;bine ca mai sunt si oameni cu umor care-ti descretesc fruntile.Multumesc,cititorule!
@un cititor
18.03.2017 20:41
@ mihai-- Propun mihai ,sa facem doua lagare -- unul cu barbati homo altul cu lesbiene -- in care au totul la indemina pentru- trai decent -- Te intreb ,citi vei mai gasi in lagare ,dupa-sa zicem 80 de ani??--- Acum daca stai si gindesti bine ,vei afla cum societatea --va da inapoi -- adica va dispare coplect --descreierati i-si vor face de cap daca -normalii-- se vor lasa pacaliti de anormali. --Era bun Ceausescu, le baga pumnul in gura la toti descreieratii anormali-- So, wake up Romanians!!!!
mike
19.03.2017 03:43
d-nul doctor mai bine se abtinea de la astfel de comentarii!!! clar nu-i fac cinste!!! era bine si daca se abtinea sa intre in politica...cu siguranta in medicina are un cuvant greu de spus...in politica e altfel...
un sibian
19.03.2017 11:54
Oricine are dreptul la opinii ,domle sibian-- Si nimeni nu are dreptul sa ma opreasca sa-mi spun parerea -- asta inseamna -Democratie - Domnul Danila e cetatean cu drepturi depline iar tu nu poti sa-l opresti, in asi exprima opiniile personale, mai ales ca sunt -BIBLICE ,NORMALE si agreiate de MAJORITATE.
un alt sibian
20.03.2017 04:50
Tara arde si doctorul comenteaza. Nu inteleg, de ce atata zarba pentru acest subiect. Homosexsualitatea exista de mii de ani. Astazi in loc sa discutam despre problemele serioase ale societati romane, vorbim despre cum dorm 3 corupti intr-un pat in inchisoare si cum fac dragoste doi barbatii. Un copil bolnav de cancer moare in fiecare zi, iar noi suntem preocupati cu nimicuri. Gand o sa ajungem si noi ca tarile "inapoiate" atunci sa vorbim despre aceste subiecte. Sistemul sanitar este cel mai jalnic din Uniunea Europeana. Spitalele sunt pline de insecte. Solutiile de curatare sunt diluate si astfel eficienta lor scade. Eu cred ca fiecare este liber sa aleaga cea ce isi doreste atata timp cat nu ingradeste sau iriteaza pe cel de langa el. Asta nu intelegem noi romanii, pe noi ne f--e grija de celalat. Suntem asa din vremea comunismului. Oameni din tarile "inapoiate" nu se agita pentru ce baga vecinul/vecina in gura! Parerea mea.
Om Sarac
20.03.2017 11:07
Din aceeasi categorie
sevis

kogalniceanu

smeralda

marquardt

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
filarmonica
Licitatie publica

accentmedia