Gorgandin  Domeniul Viticol Apold
logo
Apulum
Laura Codruța Kovesi, procuror la DIICOT Sibiu doar pentru câteva ore
Laura Codruța Kovesi, procuror la DIICOT Sibiu doar pentru câteva ore

Procurorul general, Augustin Lazăr, a decis delegarea Laurei Codruţa Kovesi în funcţia de procuror la Serviciul de îndrumare şi control din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie începând de miercuri, 11 iulie 2018. Astfel, Kovesi, deși a cerut să vină la DIICOT Sibiu, unde a plecat, după delegarea dată de procurorul general, fosta șefă a DIICOT rămâne la București.

  • „Urmare a deciziei Secţiei de procurori a Consiliului Superior al Magistraturii cu privire la continuarea activităţii doamnei Laura Codruţa Kovesi după revocarea din funcţia de procuror şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, domnul Augustin Lazăr, prin Ordinul nr. 1412 din data de 11 iulie 2018, a dispus delegarea acesteia în funcţia procuror la Serviciul de îndrumare şi control din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie începând cu data de 11 iulie 2018”, se arată într-un comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (PÎCCJ).

Laura Codruţa Kovesi va avea atribuţii privind implementarea la nivelul Ministerului Public a Strategiei Naţionale Anticorupţie pentru perioada 2016 - 2020, „aprobată prin Hotărârea Guvernului nr. 583 din 2016, respectiv actualizarea strategiilor de combatere a corupţiei, precum şi elaborarea de strategii sectoriale la nivelul unităţilor de parchet, în conformitate cu obiectivele strategice şi domeniile prioritare ale instituţiei, astfel cum sunt acestea exprimate în Stategia Ministerului Public pentru perioada 2016 – 2020”, mai arată Parchetul General.

Ordinul semnat de Augustin Lazăr vine în condiţiile în care Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii decisese anterior să o repartizeze pe Laura Codruţa Kovesi la DIICOT Sibiu, după ce a fost revocată de la conducerea DNA.

comentarii
3 comentarii

Bun venit acasa distinsa doamna! Sibienii te pretuiesc! Multumim pentru tot!
Mihai
11.07.2018 12:36
Bun venit acasă! Acum o să înceapă problemele pentru LCK. La Sibiu. Sunt mulți indivizi care vor să-i pună bețe-n roate...
Suporter Fanatik
11.07.2018 13:01
foarte bine
a plevcat din sibiu revine in sibiu/medias
atita scandal pentru niste sibieni...kwj,barna/ungureste borno/si kovesi
totul e normal,nu va mai infoiati prin presa,tv,fb
adi 3
11.07.2018 13:03
Din aceeasi categorie
sevis

mcdonalds

Covoare

Respect Construct

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Licitatie publica

accentmedia