logo
La Consiliul Județean, se discută despre cât sunt de pregătiți părinții de astăzi să își educe copilul
La Consiliul Județean, se discută despre cât sunt de pregătiți părinții de astăzi să își educe copilul
© Arhiva TRIBUNA


 

Educația parentală va fi subiectul discuției de marți, 24 octombrie, de la ora 12, în Sala de ședințe a Consiliului Județean Sibiu. Masa rotundă cu tema "Promovarea Strategiei Naționale de Educație Parentală" este organizată de Federația Organizațiilor Neguvernamentale pentru Copii, în colaborare cu Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului, fundația "Un Copil, O Speranță" Sibiu și SOS Satele Copiilor.

De ce este nevoie de educație parentală? Sunt părinții de astăzi suficient de pregătiți pentru a oferi copilului o educație adecvată societății în care trăim? sunt doar câteva dintre întrebările la care se va încerca să se răspundă, marți.

În cadrul dezbaterii vor fi abordate și teme precum relația dintre grădiniță sau școală cu familia.

Evenimentul va debuta la ora 12, cu primirea invitaților. La ora 12.30, vor urma discursuri de deschidere a manifestării, ce vor aparține reprezentanților Consiliului Județean, Primăriei, Prefecturii, Inspectoratului Școlar Județean, DGASPC Sibiu, autorităților locale, membrilor UCOS și SOS Satele Copiilor. (A. M.)

comentarii
2 comentarii

Parintzi needucatzi, copii tribali, viitor de aur tzara noastra are, vai de capul ei.
Lasatzi discutziile, trecetzi la educatzie reala!
Mick
23.10.2017 00:32
„educatie adecvata”, adică corectitudine politica. Narav comunist. Stie statul mai bine cum trebuie educat copilul, nu-i asa?
Un cititor
23.10.2017 10:34
Din aceeasi categorie
sevis

brukenthal

Targul de Craciun Selimbar

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
filarmonica
Licitatie publica

accentmedia