Tribuna
ADVERTORIAL
Klaus Iohannis: Să arătăm lumii că nu suntem un neam de hoți, ci un neam de oameni cinstiți
Klaus Iohannis: Să arătăm lumii că nu suntem un neam de hoți, ci un neam de oameni cinstiți

Sibiu este locul unde Europa a spus DA României și România a spus DA Europei. Summitul Uniunii Europene de la Sibiu, Summitul Partidului Popular European, organizat de PNL în Muzeul ASTRA arată că România poate fi partener de nădejde al Europei. Sibiul a fost locul de unde s-a văzut în lumea întreagă cine sunt românii care pot să pună umărul la o construcție europeană care să aducă avantaje, beneficii și siguranță pentru fiecare cetățean al României.

În 26 mai la referendum putem fi cu toții alături de Klaus Iohannis, să-i dăm Președintelui României o echipă puternică în Parlamentul European, în Parlamentul României și un Guvern format din oameni integri, competenți și dedicați interesului public. Numai așa primarii, aleșii locali pot să-și ajute comunitățile bine și repede, pentru ca oamenii să simtă direct marele avantaj de a fi în Europa unită. Aceasta este singura soluție. Nicio altă variantă nu reprezintă calea pentru ca România toată să se dezvolte repede și bine.

”În 26 mai, avem două voturi: DA la referendum, să oprim frăția corupților care au acaparat România și DA pentru PNL pentru a reda România oamenilor cinstiți. Votul la referendum va fi urmat de o moțiune de cenzură în Parlamentul României unde dumneavoastră puteți să arătați forța de a schimba destinul României care a fost acaparat în momentul de față de o grupare cu comportament de tip infracțional. Am încredere în România care va deschide ochii și care-și va cere drepturile, își va cere drepturile în Europa, își va cere drepturile pentru fiecare dintre dumneavoastră. Dar forța schimbării vine din noi și nu ne mai putem permite niciun experiment politic”, spune Raluca Turcan, președintele PNL Sibiu.


comentarii
9 comentarii

si cum sa le dovedim daca nici in Franta nici in Germania nici in alta Tara nu are nimeni 6 Case din meditati ,de Fizica nici atat ?
emil
12.05.2019 19:07
Hai sa incercam si altceva -- sa votam oameni fara partide independenti -- Radu Moraru presedinte iar la parlamentul eu- Peter Coste . Eu unul ma-am saturat de politicieni guralivi care n-au facut nimic decit gogosi umflate fara continut -- Regret mult ca l-am votat pe Iohanis care a dat cu piciorul in 3,5 milioane de Romani la referendumul Coalitia pentru Familie pentru el am fost doar niste fanatici religiosi -- Om cu scoala (-profesor de fizica )-- comfunda minoritatile conlocuitoare in Ro. cu niste desaxati mintali --
mike
12.05.2019 20:51
DA CASELE INAPOI, NU DOAR ALEA PE CARE LE-AI PIERDUT IN INSTANTA !!! BANII INAPOI Di
CHIRIILE REZULTATE DIN CASELE ACHIZITIONATE ILEGAL !!! CAT TUPEU SA AI SA POZEZI IN OM CORECT CAND INSTANTA TI-A LUAT DOUA CASE PE CARE LE-AI ACHIZITIONAT IN MOD FRAUDULOS !!! CAT CREZI CA MAI POTI MINTI SIBIENII ?
7 case din meditatii
13.05.2019 07:45
Corect este „neamț de hoți”, nu „neam de hoți”.
B.Utoru
13.05.2019 08:15
MAI DRAGÁ EMIL

mai pune si altá placá / disc...

STIE TOATÁ LUMEA CE IEFTINE AU FOST CÁSILE ÍN ANUL 1990 CÁND AU PLECAT
aproape toti sasii...la pret de nimic.
IAR TU VII ACUM DUPÁ APROAPE TREI DECENII - SAU TE-AI "TREZIT" DOAR ACUM?

Mai scuteste-ne cu asemena aberatii !!!

Sunt altii care FURÁ DE ORDINUL MILIOANELOR....

Tara are peste 100 de miliarde DATORII si tu vorbesti aici de case...
ger
13.05.2019 08:18
Nu le-a luat dupa revolutie. Si problema este ca instanta l-a deposedat de doua case pt ca le-a achizitionat ilegal !
7 case
13.05.2019 09:49
degeaba asistatule !
psd cade pana la zero absolut.
in afara de mentionarea ca partidul slugilor lui dragnea, partidul care la guvernare a indatorat Romania cu ZECI DE MILIARDE DE EURO PE ZECI DE ANI din care nu a facut nimic, nimic nu va mai ramane dupa el.

cum se poate ca avand majoritatea absoluta in doi ani si jumatate sa nu faci nimic pentru invatamant si sanatate ?
unde sunt MIILE DE SCOLI promise in programul de guvernare "respectat la virgula" ? copiii mor in scoli si gradinite fara toalete si ingheata in cele fara incalzire !
unde sunt cele SAPTE SPITALE REGIONALE care trebuiau terminate intr-un an ? oamenii mor din cauza infectiilor si lipsei de medicamente si aparatura !!!
unde sunt MIILE DE KM DE AUTOSTRADA ? avem CEA MAI MARE MORTALITATE RUTIERA DIN EUROPA !!!

in schimb PRETURILE AU CRESCUT CU PESTE 50% la alimentele de baza (paine, oua, lapte, unt, faina, etc.), la gaz si curent in timp ce psd a obligat prin lege ROMGAZ sa vanda gaz rusilor la 63 RON si apoi sa cumpere tot de la ei la 115 RON !!!

totul in timp ce hotii de la guvernare se trateaza in spitale in strainatate si pleaca in vacante in insule exotice cu avion si elicopter privat. TOTUL PE BANII NOSTRII !!!
ardeo iar face spume
13.05.2019 09:59
Eu cred ca casele lui Iohannis costa mai putin decat conacul lui Dragnea din Teleorman. Ma intreb cum un simplu bugetar, presedinte de consiliu judetean, cum a putut construi o casa cu o suprafata cat un teren de mini fotbal. Ii rog pe cei care sustin ca e cinstit de ce in declaratie de avere nu scrie nimic despre acest lucru. In declaratie de avere a lui Iohannis sunt trecute toate casele si apar toate veniturile, insa la Livache trece doar cea ce vrea. Eu propun sa mergeti in Alexandria, stati doua trei zile apoi veniti in Sibiu si stati la fel. O sa va simtiti la fel? O sa fie aceeas "cultura"? Nu cred pentru ca daca e asa atunci dece pleaca oameni de acolo.
Om sarac
13.05.2019 10:00
Vrei sa spui ca Iohannis e hot dar un hot mai mic pt ca au costat mai putin casele lui. "Amice" am o veste proasta pt tine, un hot ramane un hot ! In fruntea tarii nu poate ramane un hot!
# postacul PNL
14.05.2019 05:41
Din aceeasi categorie
sevis

marquardt

jidvei

Sibiul de odinioara

fmct

Comunicat de presa smart city parking

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Covoare
turboclima
Licitatie publica

accentmedia