Tribuna
Klaus Iohannis: „Cu referendumul am lăsat-o mai încet. Societatea s-a exprimat foarte clar!”
Klaus Iohannis: „Cu referendumul am lăsat-o mai încet. Societatea s-a exprimat foarte clar!”

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat marţi că nu a anulat intenţia de a organiza un referendum, dar că a lăsat-o „mai încet cu refrendumul pentru că societatea s-a exprimat clar prin proteste”.

  • „Cu referendumul, am lăsat-o mai încet, pentru că societatea s-a exprimat foarte, foarte clar prin protestele care au avut loc şi care au loc în continuare. Este evident că societatea îşi doreşte eliminarea corupţiei, îşi doreşte persoane integre pe funcţiile publice, dar nu am anulat intenţia, doar în acest moment consider că lucrurile trebuie să se liniştească un pic”, a spus șeful statului.

Iohannis a mai spus că dacă s-ar graţia corupţii, s-ar da „un semnal greşit”.

  • „Dacă s-ar graţia corupţii s-ar da un semnal total, total greşit în socetate. Contez pe realismul şi pe buna credinţă a parlamentarilor”, a spus Klaus Iohannis, când a fost întrebat ce părere are despre amendamentul depus de senatorul PSD Şerban Nicolae la proiectul legii graţierii.

Răspunzând unei alte întrebări, preşedintele a apreciat că, dacă s-ar progresa cu astfel de iniţiative, cu siguranţă că ar fi o reacţie foarte puternică din partea societăţii. Totuși, șeful statului s-a declarat încrezător că nu se vor adopta astfel de inițiative, scrie digi24.ro.

Senatorul PSD, Şerban Nicolae, a depus, luni, un amendament la proiectul de lege privind graţierea, aflat în dezbatere în Comisia juridică de la Senat, prin care condamnaţii pentru luare şi dare de mită, trafic de influenţă şi abuz în serviciu pot fi graţiaţi. El a explicat că nu crede că „cei care sunt corupţi trebuie să stea trei într-un pat în condiţii de igrasie, de igienă precară”.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, marţi, că el nu susţine graţierea pentru fapte de corupţie şi a subliniat că, oricum, doar legea graţierii nu rezolvă problemă supraaglomerării penitenciarelor, fiind necesare investiţii în infrastructură.

 






comentarii
1 comentarii

Domnule presedinte -- Daca nu te grabesti sa rezolvi problema -casatoriei --( CARE SA FIE CLARA IN CONSTITUTIE - BARBAT si FEMEIE )-- o sa vina valul mare si puternic al crestinilor care o sa te impinga --- daca nu o faci,se va constata ca, ce ai spus in campanie (lucrul bine facut -- crestineste) a fost o gluma proasta -- Deci repera lucrurile iute , nu amina sa recistigi increderea poporului -un popor -96/100 crestin --ferm in a-si conseva valorile crestine .
mike
07.03.2017 19:18
Din aceeasi categorie
Targul de Cariere

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA