logo
Junii Sibiului, în finala „Vedeta populară” de la TVR
Junii Sibiului, în finala „Vedeta populară” de la TVR

Cinci tineri interpreți de muzică populară încearcă să convingă juriul şi publicul că merită să primească titlul de „Vedeta populară” şi premiul de 100.000 de lei al competiției. Membrii Ansamblului Folcloric Profesionist „Cindrelul-Junii Sibiului” vor încinge dansul alături de fiecare concurent: Ştefan Negru din Moldova, Ioana Milculescu din Oltenia, Cătălina Rotaru (din Cluj, dar reprezentând Bucovina), Alin Ienciu din Ţinutul Pădurenilor şi Manuela Bucătaru, tot din Bucovina. Coregrafia este semnată de Silvia Macrea, manager CJCPCT „Cindrelul-Junii” Sibiu. Muzică lăutărească şi cele mai cunoscute melodii din zona pe care o reprezintă sunt cele două probe de foc din finala concursului, care va fi difuzată de TVR 1, joi, 14 iunie, începând cu ora 21.
Prezența Junilor Sibiului în cel mai mare talent show de folclor din România a devenit o tradiție, căci ansamblul a susținut concurenții și în semifinala difuzată în data de 10 iunie 2018. De asemenea, Ansamblul Folcloric Profesionist „Cindrelul-Junii Sibiului” a fost ales de Televiziunea Română să performeze în semifinala și finala primei ediții a renumitului concurs „Vedeta Populară”, organizate în luna decembrie a anului trecut.
Ansamblul Folcloric Profesionist „Cindrelul-Junii Sibiului” funcţionează în cadrul Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale „Cindrelul-Junii” Sibiu, sub autoritatea şi prin finanţarea Consiliului Judeţean Sibiu.


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

salonul auto

turboclima

saltsib

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Covoare
Licitatie publica

accentmedia