logo
Joi se oprește gazul în Moșna şi pe strada Valea Moşnei din Mediaş
Andra MARINESCU
1356 vizualizari
Joi se oprește gazul în Moșna şi pe strada Valea Moşnei din Mediaş
© novatv
Pentru cuplarea unor conducte noi la sistemul de distribuţie, Delgaz Grid sistează alimentarea cu gaze naturale, joi, 14 iunie, începând cu ora 9, în întreaga localitate Moşna şi pe strada Valea Moşnei (parţial) din municipiul Mediaş.


Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil începând cu ora 18.
Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.
În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon  0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefo-nie).
"Compania regretă disconfortul creat prin întreruperea distribuţiei gazelor na-turale şi mulţumeşte consumatorilor pentru înţelegerea şi sprijinul acordat în finalizarea acestor lucrări. Lucrările fac parte dintr-un proiect de investiţii al Delgaz Grid care vizează înlocuirea de conducte şi branşamente de gaze naturale în lungime de circa doi kilometri, pe strada Valea Moşnei din municipiul Mediaş", spun reprezentanții Delgaz Grid.
 În valoare de aproape 775.000 lei, investiţia are ca scop îmbunătăţirea siguranţei şi a calităţii serviciului de distribuţie a gazelor naturale pentru consumatorii din zonă. Finalizarea lucrărilor este estimată pentru a doua jumătate a lunii septem-brie.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

Garanta

TDC

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Licitatie publica

accentmedia