logo
spartan
ITO Sibiu, audiențe record. ”Ce folos?” și ”Tu, Ardeal” au bătut-o pe Andra la vizualizări! Aproape 1 milion de români au privit Festivitatea de deschidere din Piața Mare
Sorana MAIER
5108 vizualizari
ITO Sibiu, audiențe record. ”Ce folos?” și ”Tu, Ardeal” au bătut-o pe Andra la vizualizări! Aproape 1 milion de români au privit Festivitatea de deschidere din Piața Mare

Sute de mii de vizualizări, mii de share-uri și audiențe record au făcut transmisiunile de la Sibiu, din zilele de desfășurare ale Întâlnirii Internaționale a Tinerilor Ortodocși, iar clasamentele obișnuite au fost răsturnate de apetitul publicului pentru cântecele patriotice.

Interpretarea lui Marcel Pavel a piesei ”Ce folos?”, extras din Festivitatea de Deschidere a ITO, a înregistrat  un impact de 152.391 de persoane.

Potrivit Trinitas TV, care a făcut aceste transmisiuni, mare parte dintre ele preluate live și de Tribuna pe facebook, a fost format din persoane de sex feminin, cu vârsta cuprinsă între 45 - 54 ani, din București.

 

 

Excepție de la această regulă a făcut înregistrarea cu melodia ”Tu, Ardeal!”, cântată de pr. Doru Gheaja, și care a fost urmărită de bărbați cu vârsta cuprinsă între 25 -34 ani.

 

Cele mai urmărite postări, cu impact mai mare de 100.000, au fost Festivitatea de Deschidere - 840.162 de persoane, Imnul ITO – 231.303 , Corul de copii al Parohiei Irești, Vrancea (extras din Festivitatea de Deschidere – 174.299, Sfânta Liturghie Catedrala Mitropolitană – 153.769, urmate de Marcel Pavel și pr. Doru Gheaja, Sfânta Liturghie din Muzeul Astra – 142.942, concertele Andra și Compact – 126.671, procesiunea – 126.112 de persoane, Vlad Miriță, Marcel Pavel și Iordache Basalic – „You raise me up” – 104.837 de persoane.

Conferința ITO, a părintelui Constantin Necula și a ambasadorului Emil Hurezeanu, a fost urmărită 98.873 de persoane.

ITO Sibiu a reunit, săptămâna trecută, la Sibiu, peste 3.000 de tineri ortodocși din întreaga țară, care au participat la ateliere, conferințe, procesiuni și slujbe, dar s-au bucurat și de concertele Andra și Compact B, de spectacolele Junilor Sibiului și de numeroși artiști la Festivitatea de deschidere.

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Preafericitul Părinte Deaniel, şi Arhiepiscopul Sibiului şi Mitropolitul Ardealului, Înaltpreasfinţitul Laurenţiu, primarul Sibiului, Astrid Fodor, prefectul Adela Muntean, rectorii Ioan Bondrea şi Ghiţă Bârsan, Emil Hurezeanu, ambasadorul României în Germania, secretarul de stat Victor Opaschi, din partea Secretariatului de Stat pentru Culte şi multe alte oficialităţi au participat la Festivitatea de deschidere din Piața Mare, care a avut loc joia trecută.


comentarii
1 comentarii

A trecut acest eveniment, iar acum trebuie facut "un calcul" si vazut care au fost si vor fi avantajele pentru comunitatea locala in general si cea ortodoxa in special.
1. Sunt preotii mai deschisi in ceea ce-i priveste pe tineri?
2. Despre canoane li s-au vorbit la acesti tineri? Canoanele bisericii sunt tot aceleasi. Se vor face canoane anume pentru tineri? De ce nu? Uite o idee buna.!
3. Vor fi mai multi tineri in biserica de acum inainte? Ca asa doar sa ne adunam prin piete e una, iar de mers la biserica e alta.
4. S-a revigorat invatamantul liceal teologic din Sibiu ca urmare a acestui eveniment? Stiu ca nu acesta a fost scopul acestui eveniment, dar un liceu teologic poate ca ar fi bun.
13.09.2018 10:39
Din aceeasi categorie
sevis

marquardt

artmania

turboclima

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Covoare
Licitatie publica

accentmedia