Tribuna
ISU Sibiu se pregătește pentru "Școala Altfel”
Vasile ANTIPA
929 vizualizari
ISU Sibiu se pregătește pentru

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Cpt. Dumitru Croitoru” al judeţului Sibiu se pregătește pentru a primi vizita tuturor elevilor și preșcolarilor din cadrul unităților de învățământ din județ. În cadrul programului “Școala Altfel”, elevii şi preşcolarii vor participa la ateliere organizate tematic şi adaptate fiecărei categorii de vârstă: sesiuni de informare preventivă, ateliere care vizează însuşirea noţiunilor de bază în acordarea primului-ajutor medical, dar și ateliere de prezentare a tehnicii de intervenție și accesoriilor din dotare.

ISU Sibiu își propune desfăşurarea unor activităţi interactive cu preşcolarii şi elevii, la sediile subunităţilor de pompieri aflate în Sibiu, Mediaș, Agnita, Miercurea Sibiului, Săliște, Avrig și Dumbrăveni.  Aceste activităţi educative oferă oportunitatea de a cunoaşte detalii despre munca salvatorilor profesionişti şi vizează adoptarea unui comportament corect în cazul producerii unor situaţii de urgenţă.

Astfel, atât în perioada 26-30 martie și 16-29 aprilie la sediile ISU SIBIU, prin intermediul atelierelor organizate, ne dorim să prezentăm, într-un mod atractiv, specificul instituţiei, misiunile salvatorilor sibieni, dar și sfaturi utile, care aplicate corect, pot salva vieți. Înscrierile grupelor de preşcolari/claselor de elevi la activităţile aferente acestui program se vor efectua pe bază de cerere scrisă, adresată de către cadrele didactice interesate, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Dumitru Croitoru” al judeţului Sibiu.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

marquardt

casino

CibinFEST

Profesional PN

Neo Plan

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
turboclima
Licitatie publica

accentmedia